Pusdienu līdzņemšanai uz darbu ir savi plusi un mīnusi. Šodien mēs tos izvērtēsim un pieliksim punktu diskusijai – ņemt vai neņemt pusdienas līdzi uz darbu?
Plusi
Pirmais no plusiem noteikti ir finansiālā izdevīguma faktors – ņemt uz darbu līdzi pusdienas ir daudz lētāk nekā katru dienu maksāt par maltīti kādā kafejnīcā vai veikalā.
Otrais pluss pusdienu ņemšanai līdzi ir maltītes plānošana – tu sev līdzi paņemsi kaut ko veselīgāku un kompleksāku nekā tu nopirktu kafejnīcā vai veikalā.
Trešais pluss – radošums. Ja tu nevēlies ēst katru dienu vienu un to pašu, tu dažādosi savu ēdienkarti pats un gatavosi to, ko nekad iepriekš neesi gatavojis.
Lasi vēl: Kādām uzkodām priekšroku dod uztura speciālisti? SVARĪGI!
Pāršķir lapu, lai uzzinātu mīnusus pusdienu ņemšanai līdzi uz darbu!
Tevi noteikti interesēs
- Banka “Citadele” brīdina: liela daļa Latvijas iedzīvotāju var palikt bez pienācīgas pensjas
- Meteorologs Toms Bricis: brīvdienās iestāsies kārtīga ziema, bet no 15. decembra viss strauji mainīsies
- Uzkoda Jaunajam gadam, kas saglabājas ilgāk svaiga par salātiem: nav pat jāstājas pie plīts, un tā vienmēr kļūst par galda rotu
- Svētku deserts, ko viesi vienmēr apēd pirmo: pagatavojams vieglāk nekā “Napoleons”, bet garšo vēl labāk par torti
- Baiba Sipeniece-Gavare atklāti par populāro šovu “Saimnieks meklē sievu” pēc astoņiem nostrādātiem gadiem
- Mājās sāka tecēt ūdens krāns, apjuku un nezināju ko darīt: skrēju pie kaimiņa – vēlāk par mums sāka tenkot








