Mīnusi
Pirmais un vissvarīgākais mīnuss ir pastaiga. Ja tu pusdienas būsi paņēmis līdzi, tad ofisā pavadīsi visu darba dienu, lai gan ikvienam vajadzētu izkustēties un ieelpot svaigu gaisu darba dienas laikā.
Otrais mīnuss ir mazāka iespēja socializēties – darbinieki parasti pusdienu pārtraukumos kopā dodas ēst ārpus darba vietas, taču kopā uz darba virtuvi, lai papusdienotu nedodas, lai gan tajā nebūtu nekā slikta, ja virtuvē ir pietiekami daudz vietas diviem vai vairāk cilvēkiem.
Lasi vēl: Kādām uzkodām priekšroku dod uztura speciālisti? SVARĪGI!
Trešais mīnuss pusdienu ņemšanai līdzi uz darbu ir laika trūkums – ja tev ir daudz darāmā, iespējams, pēc darba vēl mācības vai treniņi, tad, pārnākot mājās, prāts nenesas uz rītdienas pusdienu gatavošanu, bet gan uz dušu un gultu.
Secinājums: mīnusi un plusi ir vienādā skaitā, kas nozīmē, ka plusus un mīnusus pēc skaita izvērtēt nevaram.
Avots: rd.com
Tevi noteikti interesēs
- Meteorologs Toms Bricis: Skandināvijai tuvojas aukstā gaisa masa – gaidāms sniegs un aukstums
- No maigas vaniļas līdz piesātinātam dzintaram: 5 ziemas TOP aromāti, ko vēlēsies katra dāma
- Ziemas prognoze: ļoti silts sākums decembrī, spēcīgākās salnas 2026. gada februārī un pat vētras
- Viens darbs, kas mums visiem ir jāpaveic dārzā līdz novembra beigām, pēc eksperta domām
- Biežākās kļūdas, ko pieļauj iesācēji maizes cepēji – no kā labāk izvairīties
- 6.novembrī tika pieņemts, ka šiem konkrētajiem transportlīdzekļiem OCTA apdrošināšanu vairs nevajadzēs







