Mīnusi
Pirmais un vissvarīgākais mīnuss ir pastaiga. Ja tu pusdienas būsi paņēmis līdzi, tad ofisā pavadīsi visu darba dienu, lai gan ikvienam vajadzētu izkustēties un ieelpot svaigu gaisu darba dienas laikā.
Otrais mīnuss ir mazāka iespēja socializēties – darbinieki parasti pusdienu pārtraukumos kopā dodas ēst ārpus darba vietas, taču kopā uz darba virtuvi, lai papusdienotu nedodas, lai gan tajā nebūtu nekā slikta, ja virtuvē ir pietiekami daudz vietas diviem vai vairāk cilvēkiem.
Lasi vēl: Kādām uzkodām priekšroku dod uztura speciālisti? SVARĪGI!
Trešais mīnuss pusdienu ņemšanai līdzi uz darbu ir laika trūkums – ja tev ir daudz darāmā, iespējams, pēc darba vēl mācības vai treniņi, tad, pārnākot mājās, prāts nenesas uz rītdienas pusdienu gatavošanu, bet gan uz dušu un gultu.
Secinājums: mīnusi un plusi ir vienādā skaitā, kas nozīmē, ka plusus un mīnusus pēc skaita izvērtēt nevaram.
Avots: rd.com
Tevi noteikti interesēs
- Tomātu stādi kļūs spēcīgāki jau pēc nedēļas: vasarnīcas kaimiņš dalījās ātrā veidā, kā stiprināt augusby Rinalds Bergmanis
- Kabaču cepšana praktiski bez eļļas un papildu piepūlesby Anete Vītola
- Mana māte pārdeva automašīnu, ko biju mantojis no vectēva: tikai 10 gadus vēlāk es to atpirku un atradu tajā veco aploksniby Rinalds Bergmanis