Mīnusi
Pirmais un vissvarīgākais mīnuss ir pastaiga. Ja tu pusdienas būsi paņēmis līdzi, tad ofisā pavadīsi visu darba dienu, lai gan ikvienam vajadzētu izkustēties un ieelpot svaigu gaisu darba dienas laikā.
Otrais mīnuss ir mazāka iespēja socializēties – darbinieki parasti pusdienu pārtraukumos kopā dodas ēst ārpus darba vietas, taču kopā uz darba virtuvi, lai papusdienotu nedodas, lai gan tajā nebūtu nekā slikta, ja virtuvē ir pietiekami daudz vietas diviem vai vairāk cilvēkiem.
Lasi vēl: Kādām uzkodām priekšroku dod uztura speciālisti? SVARĪGI!
Trešais mīnuss pusdienu ņemšanai līdzi uz darbu ir laika trūkums – ja tev ir daudz darāmā, iespējams, pēc darba vēl mācības vai treniņi, tad, pārnākot mājās, prāts nenesas uz rītdienas pusdienu gatavošanu, bet gan uz dušu un gultu.
Secinājums: mīnusi un plusi ir vienādā skaitā, kas nozīmē, ka plusus un mīnusus pēc skaita izvērtēt nevaram.
Avots: rd.com
Tevi noteikti interesēs
- Pieredzējis dārznieks Pēteris izpļāpājas: viņa telpaugi aug “griezdamies”, jo viņš taisa mēslojumu no vienas garšvielas, kas ir katrā virtuvē
- Šī māja apbūra mani— rādu, kā pārvērtās noplukušais namiņš
- 10 lietas, kurām pēc 60 vairs nav jēgas — stāstu, kāpēc tās labāk aizmirst
- No 22. oktobra Latvijā ievērojami mainīsies laika apstākļi: meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar pārsteigumu
- Igauņu ekstrasense Merilina Kerro atklāj vai mūsu viņsaulē aizgājušie radinieki gaida mūsu vizīti kapsētā
- Pazīstamais profesors Anatolijs Danilāns negaidīti atklāj savas “ēnas puses” (+ VIDEO)