Krabju nūjiņas lieku virsū sieram un vienmērīgā kārtā izklāju pa visu lavaša virsmu. No majonēzes izveidoju plānu sietu, izmantojot gatavošanas maisiņu.
Tad es visu pārklāju ar otru plānā lavaša loksni un vēlreiz visu virsmu pārklāju ar majonēzi un zaļumiem.
Tad ņemu piecas cieti vārītas vistu olas, sarīvēju uz rupjās rīves un apkaisu ar majonēzi ieziesto maizi.
Visu uzmanīgi sarullēju un cieši ietinu pārtikas plēvē. Liku ledusskapī uz 3-4 stundām, lai lavaša maize pilnībā izmirkst un kļūst mīksta.
Pasniedzot rullīti skaisti sagriezu vienmērīgos gabalos. Izrādās ļoti garšīgi!
Lasi vēl: Pēc velna garšīgi! Sen nebiju ēdusi tik garšīgu papriku: draugi man iemācīja pagatavot garšīgus piparus “armēņu gaumē”, nav iespējams beigt ēst
Ja vēlaties, varat pievienot citas sastāvdaļas! Izmēģiniet to, jums noteikti patiks!