Pēc velna garšīgi! Sen nebiju ēdusi tik garšīgu papriku: draugi man iemācīja pagatavot garšīgus piparus “armēņu gaumē”, nav iespējams beigt ēst

Nu, paprika ir ļoti garšīga! Pateicoties draugiem, viņi man iemācīja pagatavot tik garšīgus “armēņu gaumē”, tu sāc ēst un nav iespējams apstāties, kad mana sieva pirmo reizi pagaršoja, viņa pat teica: “Garšīgi, man uzdod zosādu! ”

Pagatavot šādu papriku nav grūti, tos var pasniegt ar gaļu, ideālā gadījumā ar jebkuru garnīru vai vienkārši pasniegt kā uzkodu uz galda jebkuram gadījumam!

Lai pagatavotu “armēņu stila” papriku, ņemu 7-10 saldos piparus, kārtīgi nomazgāju, nosusina ar papīra dvieli, lai uz tiem nekrītas pilieni, citādi cepot eļļa stipri izšļakstīsies.

Uzkarsēju pannu, ieleju augu eļļu, lai pārklātu pannas dibenu, un izklāju papriku cepšanai. Ir nepieciešams cept zem vāka, pretējā gadījumā visa virtuve būs pārklāta ar eļļu.

Paprikus vispirms apcepu no vienas puses uz vidējas uguns, tad noņemu no uguns, ļauju nedaudz atdzist, atveru vāku, apgriežu otrādi un tikai tad apcepu otru pusi, arī pārliecinoties nosedzot ar vāku .

Kad paprika gatavi, izņemu no pannas un ļauju atdzist, lai var nomizot, neapdedzinot rokas.

Pēc tam, kad paprika ir nomizota, es tos sagriežu uz pusēm un izņemu visas sēklas. Un tad es sagriezu papriku mazās garās strēmelītēs.

Tālāk es pagatavoju mērci. Lai pagatavotu mērci, mums vajag vienu ķekaru kinzu. Es to smalki sasmalcinu ar nazi.

Lasi vēl: Jāņogas jūs apbērs ar lielām ogām, ja pavasarī pareizi pabarosiet. veidojums, pabarošana, apgriešana.

Pēc tam ņemu ķekaru zaļo sīpolu, ko arī vajag smalki sagriezt.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment