Nepārslogojieties: horoskops visām zodiaka zīmēm nedēļas nogalei 16. un 17. decembrim

Svari

Svariem gaidāmā sestdiena un svētdiena būs lielisks laiks, lai apmeklētu pirti un spa. Lai pilnībā atpūstos un atgūtu spēkus pēc darba dienām, ieteicams pievienot masāžas seansu vai braucienu uz baseinu galīgai relaksācijai.

Skorpions

Skorpioniem decembra trešā nedēļas nogale solās būt labvēlīga jebkurai nodarbei, izņemot alkohola lietošanu. Sestdien varat lasīt, radoši darboties vai noskatīties kādu interesantu filmu. Svētdien jums vajadzētu izvēlēties oriģinālāku un ekstrēmāku izklaidi pilnīgam sprādzienam.

Strēlnieks

Brīvdienās Strēlniekiem ieteicams atlikt visas plānotās aktivitātes un pilnībā veltīt sevi atpūtai. Ir daudz brīvā laika pavadīšanas iespēju – no sporta un skaistumkopšanas salona apmeklējuma līdz izstāžu, muzeju vai koncertu apmeklējumam.

Mežāzis

Mežāžiem šīs divas brīvās dienas vajadzētu izmantot, lai sagatavotos Jaunajam 2024. gadam. Viņiem ir jāizvēlas svētku ēdienkarte, jāizlemj par ēdieniem, kas rotās Jaungada galdu, jāizvēlas dāvanas mīļajiem un jāpārbauda tērps, kurā viņi pavadīs galveno ziemas nakti.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram šī nedēļas nogale noderēs iepirkšanās un Jaungada garderobes atjaunošanai. Svarīgi atcerēties, ka nākamā gada patronam – Zaļajam koka pūķim – nepatīk skopi cilvēki, tāpēc, izvēloties pirkumu, jāvadās pēc savām vēlmēm, nevis pēc cenas.

Zivis

Zivīm šajā nedēļas nogalē ieteicams parūpēties par mājas darbiem un gatavošanos Jaunā gada svētkiem.

Lasi vēl: Kas notiks ar naudu Koka pūķa gadā: finanšu horoskops 2024. gadam visām zodiaka zīmēm

Viņiem jāveic ģenerāltīrīšana, jāatbrīvojas no nevajadzīgām lietām, jāizvēlas mājas rotājumi un pamazām jāizrotā Ziemassvētku eglīte.

Leave a Comment