Nereāli garšīgi krabju nūjiņu salāti “Vasariņa”: pat neuzminēsiet, kāda īpašā sastāvdaļa tos padara tik lieliskus!

Foto – ekrānuzņēmums

Šie ir ļoti garšīgi krabju nūjiņu salāti vasaras stilā. Tie ir līdzīgi klasiskajiem krabju salātiem, tomēr tiem ir kāda īpaša sastāvdaļa un tikai retais aizdomājas vai var uzminēt – kas tā ir!

Šie salāti “Vasariņa” ir patiešām ļoti garšīgi, un tie ir pagatavoti no vienkāršām un visiem pieejamām sastāvdaļām, un, pateicoties vienai īpašai sastāvdaļai, tiem ir ļoti neparasta un pikanta garša.

Tad noskaidrosim, kas ir vajadzīgs, lai tādus pagatavotu!

Sastāvdaļas:

Foto – ekrānuzņēmums

Krabju nūjiņas – 1 iepakojums (180 – 200 grami)
Konservēta kukurūza vai zaļie zirnīši – 150 grami
Svaigas dilles – 30 grami
Majonēze – 120 grami
Kabači – 1 gab. (apmēram 300 grami)
Sāls – 0,3 tējkarotes C
Cukurs – 1 tējkarote
Ābolu etiķis – 50 ml (vai 30 ml, ja 9%)
Verdošs ūdens – 150 – 180 ml

Un ļoti svarīgi ir šos salātus pagatavot pareizi, ievērojot secību ļoti rūpīgi!

Pagatavošanas metode:

Foto – ekrānuzņēmums

1. Nomazgājiet un labi nosusiniet kabačus. Tos sagrieziet plānās strēmelēs vai mazos kubiņos.

2. Sāli, cukuru un ābolu etiķi sajauc bļodā. Pievieno verdošu ūdeni un rūpīgi samaisa.

Lasi vēl: Neatkārtojami veiksmīgs laiks! Ekspertu padomi, kā piesaistīt bagātību un veiksmi katrai Zvaigžņu zīmei Mēness periodā no 23. līdz 31.jūlijam

3. Uzlej marinādi kabačiem un atstāj “ievilkties” uz 20-30 minūtēm.

4. Tikmēr pagatavojiet pārējās sastāvdaļas: sagrieziet krabju nūjiņas, noteciniet šķidrumu no kukurūzas vai zaļajiem zirnīšiem, sasmalciniet dilles.

Šo jūs noteikti pat nenojautāt! Dārznieki atklāj, ka vislabākais laiks šī auga sēšanai ir tieši jūlija beigas: tas paspēj ne tikai izaugt, bet dod arī super lielu ražu

5. Sajauciet kopā marinētos kabačus, krabju nūjiņas, kukurūzu (vai zirnīšus) un dilles. Pievienojiet majonēzi un samaisa.

6. Ja vēlaties, ļaujiet salātiem 30 minūtes nostāvēties ledusskapī – tiem būs izteiktāka garša. Pasniedziet, pārkaisot ar sasmalcinātām dillītēm!

Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment