Nesen uzzināju, kam paredzēta katra rīves puse. Es dalos ar jums savā atklājumā

Kāpēc divi sloti?

Man šī virsma vienmēr ir bijusi visnoslēpumainākā. Divi caurumi – kāpēc, kāpēc? Izrādījās, ka viss ir ļoti vienkārši.

Šī puse palīdzēs izveidot plānas šķēles. Piemēram, gurķi, kartupeļus sagriež čipsos vai cepšanai ar vistu. Arī šo pusi vienmēr izmantoju, lai sagrieztu sieru vai desu svētku galdam. Tas izrādās ātri un skaisti.

Vai tas vēl ir jāuzasina?

Viens no galvenajiem atklājumiem man bija tas, ka rīve, izrādās, arī ir jāuzasina! Es to negaidīju. Savā virtuvē es vienmēr asinu tikai nažus un reizēm arī šķēres. Nu neko vairs. Uzzināju, ka rīvi var asināt vairākos veidos: izmantojot nažu asināmo vai smilšpapīru.

Bet man vairāk patika iespējas ar improvizētiem līdzekļiem. Lai rīve būtu asāka, tā vienkārši jāuzasina krūzes apakšā vai jānoberzē folijas žūksnis.

Lasi vēl: Kā attīrīt podu no kaļķakmens bez dārgiem līdzekļiem un noņemt nepatīkamo smaku

Kā jūs izmantojat rīvi? Vai no raksta uzzinājāt ko jaunu? Dalies komentāros!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment