“Nesteidzini kādu, kurš sēro”: latviešu iemīļotā mūziķa Valtera Frīdenberga līgava izpildījusi mūziķa pēdējo vēlēšanos

Vēlāk izdevumam “Kas Jauns?” viņa atklājusi, ka šis ieraksts patiešām ir apliecinājums tam, ka šī gada oktobrī viņa izkaisījusi Valtera pelnus okeānā Portugālē.

“Viņš negribēja, lai viņu aprok un veido fizisku vietu. Un man bija svarīgs un svēts dotais solījums, jo Valters jau paliek mūsu sirdīs,” – viņa stāsta izdevumam.

Drīz pēc tam, kad 2018.gada apdzisa talantīgā mūziķa dzīvība, LTV Ziņu dienests laida klajā emocionālu īsfilmu par Frīdenberga pēdējām dienām. Pēdējā viņas dzīves vasara bijusi patiešām piepildīta un mīlestības pilna. Diemžēl vēzis esot atgriezies ar dubultu sparu un, beigu beigās, cīņa bija zaudēta.

“Valters vienmēr būs un paliks kā apliecinājums neticami stiprai gribai un tam, ka eņģ-eli nereti dzīvot arī tepat, starp mums,” – vēstīts video.

Valtera līgava Kristīne toreiz teica: “Tas, ko tagad varu apstiprināt, ka, jā, viņš mani mīlēja līdz mūža galam.” Viņa atklāja arī to, ka abi sapņojuši savos laulības gredzenos iegravēt uzrakstu – “Es tevi mīlēšu līdz mūža galam un tu esi mana mūža mīlestība.”

Lasi arī: Vīramāte kļuvusi pavisam nevarīga. Pie sevis negribu viņu ņemt, bet pavisam pamest sirdsapziņa neļauj. Ko man darīt?

LTV ziņu dienesta veidotā filma par Valteru Frīdenbergu:

Arī svarīgi: “No robežas līdz robežai!”: Latvijā pazīstamā Evija Rodke valsts dzimšanas dienā piedzīvo patiesu pārsteigumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment