Marinēti šampinjoni ir mana mīļākā uzkoda, ko uztaisu vien 7 minūšu laikā.
Izmantojot šo recepti, šampinjonus var iemarinēt ātri un vienkārši, bet garšas ziņā tie neatpaliek no sēnēm, kas pagatavotas atbilstoši ilglaicīgās marinēšanas metodēm.
Jau sen esmu atteikusies no marinētu sēņu pirkšanas, labprātāk gatavoju šampinjonus pēc šīs receptes. Tie ir ideāli piemēroti salātiem un kā piedeva kartupeļiem.
Tevi arī varētu interesēt
Sastāvdaļas:
1 kilograms šampinjonu;
2 ēdamkarotes cukura;
1 ēdamkarote sāls;
4 ēdamkarotes etiķa;
4 ēdamkarotes augu eļļas;
10-12 smaržīgo piparu graudi;
2-3 lauru lapas;
2-3 krustnagliņas.
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- “Tā ir viena brīnišķīga lieta!”: Maestro Raimonds Pauls nosauc savus favorītus Latvijas mūzikāby Laura Blūma
- Kāda barošana vajadzīga ķiršu kokam vasaras sākumā – klausieties pieredzējušos stādu audzētājusby Anete Vītola
- Kā izveidot dobes bez rakšanas un aizmirst par ravēšanu – padomi dārzniekiemby Anete Vītola