Pagatavošanas gaita:
Lai pagatavotu marinādi, katliņā sajaucam sāli, cukuru, etiķi, augu eļļu un uzvārām. Vārošai marinādei pievienojam lauru lapas, smaržīgos piparus un krustnagliņas.
Tad liekam šampinjonus marinādē un gaidām, kamēr tie uzvārīsies. Sēnes marinādē gatavoju tieši 7 minūtes – ne vairāk. Šis laiks ir ideāls, lai šampinjoni kļūtu mīksti, vienlaikus saglabājot savu formu un tekstūru.
Gatavās sēnes pārlieku sterilizētās burkās. No kilograma svaigu šampinjonu sanāk divas puslitra burciņas aromātisku marinētu sēņu.
Tas arī viss! Šī uzkoda būs lielisks papildinājums jebkuram galdam.
Vai tev noderēja šī recepte? Būsim pateicīgi, ja paudīsi savu viedokli komentāros un dalīsies ar rakstu sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- “Mani tagad sargā…”: tautā mīlētais profesors Anatolijs Danilāns pārdzīvo smagu dzīves brīdiby Laura Andersone
- “Mēs visi jutīsim”: sinoptiķis nosauca precīzu datumu, kad beidzot reģionos ieplūdīs karstumsby Sandra Vīgante
- Sargā māju un ģimeni, piesaista laimi un dod veiksmi: 9 labvēlīgi koki, kas jāiestāda pie mājasby Laura Andersone