Pagatavošanas gaita:
Lai pagatavotu marinādi, katliņā sajaucam sāli, cukuru, etiķi, augu eļļu un uzvārām. Vārošai marinādei pievienojam lauru lapas, smaržīgos piparus un krustnagliņas.
Tad liekam šampinjonus marinādē un gaidām, kamēr tie uzvārīsies. Sēnes marinādē gatavoju tieši 7 minūtes – ne vairāk. Šis laiks ir ideāls, lai šampinjoni kļūtu mīksti, vienlaikus saglabājot savu formu un tekstūru.
Gatavās sēnes pārlieku sterilizētās burkās. No kilograma svaigu šampinjonu sanāk divas puslitra burciņas aromātisku marinētu sēņu.
Tas arī viss! Šī uzkoda būs lielisks papildinājums jebkuram galdam.
Vai tev noderēja šī recepte? Būsim pateicīgi, ja paudīsi savu viedokli komentāros un dalīsies ar rakstu sociālajos tīklos!