Pagatavošanas gaita:
Lai pagatavotu marinādi, katliņā sajaucam sāli, cukuru, etiķi, augu eļļu un uzvārām. Vārošai marinādei pievienojam lauru lapas, smaržīgos piparus un krustnagliņas.
Tad liekam šampinjonus marinādē un gaidām, kamēr tie uzvārīsies. Sēnes marinādē gatavoju tieši 7 minūtes – ne vairāk. Šis laiks ir ideāls, lai šampinjoni kļūtu mīksti, vienlaikus saglabājot savu formu un tekstūru.
Gatavās sēnes pārlieku sterilizētās burkās. No kilograma svaigu šampinjonu sanāk divas puslitra burciņas aromātisku marinētu sēņu.
Tas arī viss! Šī uzkoda būs lielisks papildinājums jebkuram galdam.
Vai tev noderēja šī recepte? Būsim pateicīgi, ja paudīsi savu viedokli komentāros un dalīsies ar rakstu sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Pēc 50 gadiem šādas kļūdas ir nepieņemamas, pat ja izvēlaties tikai zeķubiksesby Rinalds Bergmanis
- Kā krāpnieki pēc jaunās shēmas var izmantot jūsu bankas karti — pat ja tā ir jūsu rokāsby Sandra Vīgante
- “Ilgais ceļš kāpās” viņam atnesa tūlītēju slavu un dāvāja lielu skatītāju mīlestību: kur pēc tam “nozuda” talantīgais lietuvietis (+ VIDEO)by Laura Andersone