Neticami, kādos apstākļos dzīvoja 11 bērnu ģimene: nekas tāds vēl nav redzēts!

Policija un bērnu aizstāvji ir vairākkārt saņēmuši ziņojumus par šiem 11 bērniem, kuri ir vecumā no diviem līdz četrpadsmit gadiem – visbiežāk par to, ka viņi mājās tiek atstāti vieni paši. Tomēr ir saņemti arī vairāki ziņojumi par smaku, kas nāk no viņu mājas.

Kad policija ieradās pie viņiem mājās, Flūleni ar saviem bērniem jau bija pazuduši, tomēr policija atrada pārpildītas miskastes, kurās bija kāpuri, kā arī drēbes un rotaļlietas, kas bija notraipītas ar izkārnījumiem.

Vannas istaba, kas atradās augšstāvā, tika izmantota kā tualetes poda aizstājējs – tā bija pilna ar izkārnījumiem, un pa vannas istabas grīdu apkārt mētājās netīri pamperi. Uz galda mētājās jēla gaļa, un mājā nevarēja atrast nekādas gultas vai citas mēbeles.

Kad pēc dažiem mēnešiem policija bija notvērusi bēguļojošo ģimeni, seši no bērniem jau slimoja ar šigelozi – akūtu infekcijas slimību, ko izraisa izkārnījumi, kuru smaka bija jūtama visā mājā.

Bērni šobrīd atrodas aizsardzības arestā.

Viens no Flūlenu dēliem bija uzrakstījis sirdi plosošu vēstuli tiesnesim, kurā lūdza, lai pēc tam, kad vecāki tiks izlaisti no cietuma, viņam nebūtu jāatgriežas pie viņa mammas un patēva.

363E6F7700000578-0-image-m-28_1468432899726 363E6F7100000578-0-image-m-26_1468432885224

Takejas advokāti teica, ka viņa ir sapratusi, cik briesmīgi ir bijuši dzīves apstākļi, bet viņa ir plānojusi drīz pārvākties jaunā, tīrā mājā. 

Viņai esot bijis bail lūgt pēc finansiālas palīdzības, jo baidījusies zaudēt bērnus.

“Es vēlos, lai jūs zinātu, ka es mīlu savus bērnus,” Takeja teica tiesnesim. “Jums ir jāzina, ka es neesmu vēlējusies nodarīt viņiem kādu ļaunumu. Tas bija egoisms no manas puses, jo nevēlējos, lai man viņus atņem.”

Terija advokāts piebilda, ka viņam ir bijusi grūta bērnība, kurā māte ir bijusi alkoholiķe. 

Tomēr tiesnesis atzīmēja, ka šī nav pirmā reize, kad šim pārim ir bijušas izvirzītas apsūdzības saistībā ar bērnu aprūpi. 

Avors: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment