Neticami! Lūk, kas notiks, ja mēnesi pamēģināsi naktī gulēt uz kreisā sāna

 

efefecec

Mēs visi zinām, ka miega daudzums un kvalitāte ir vitāli svarīgi cilvēka veselībai, labsajūtai un produktivitātei. Taču, kā izrādās, arī pozīcija, kādā tu guli, var spēcīgi ietekmēt veselību – gan pozitīvā, gan ne tik pozitīvā nozīmē.

Piemēram, cilvēkiem ar astmu ir bīstami gulēt uz muguras. Savukārt, gulēšana uz labā sāna var radīt vai pastiprināt jau esošas gremošanas problēmas. Tas mazinās arī miega kvalitāti, tādējādi jo vairāk negatīvi ietekmējot veselību.

Tas sāns, uz kura tev vajadzētu gulēt, un vispār pozīcija, kurā aizmigt ir visveselīgāk – tas ir kreisais sāns. Pētījumos atklājies, ka efekts, kādu šī poza atstāj uz veselību, ir gluži neticams.

Kādā veidā gulēšana uz kreisā sāna uzlabos tavu veselību? Un kas galu galā notiks, ja mēnesi pamēģināsi ik dienu aizmigt tieši šādā pozā?

To noskaidro, šķirot nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">sa</cite>

    vot šitās nu gan ir muļķības,es jau 50 gadus guļu uz kreisā sāna un tikai,jo citādāk nemaz nevaru. Es nejūtu galīgi nekādus tur uzlabojumus,tāpat pa naktīm mostos,un arī izgulējusies nejūtos un nekāda gremošanas sistēma arī neuzlabojas.

Leave a Comment