Neticami! Lūk, kas notiks, ja mēnesi pamēģināsi naktī gulēt uz kreisā sāna

Gulēšana uz kreisā sāna uzlabo un atvieglo gremošanas procesus, uzlabojot vispārējo gremošanas sistēmas veselības stāvokli, palīdzot ķermenim absorbēt uzturvielas un izvadīt toksīnus. Šī poza uzlabo arī asins cirkulāciju un sirds veselību, jo šādā stāvoklī sirdij ir vieglāk pumpēt asinis.

Šī pozīcija uzlabo ķermeņa spēju ātri un efektīvi izvadīt atkritumvielas. Uzlabojas arī liesas un limfātiskās sistēmas darbība. Tu jutīsies labāk, izskatīsies labāk, un tev būs vairāk enerģijas dienas laikā.

Ja tu jau neguli uz kreisā sāna, tev vajadzētu sākt to darīt pēc iespējas agrāk. Pat ja sākumā tev tas liksies neērti, jo esi pieradis aizmigt citādi, tu vari to iemācīties pāris vakaros. Vari sākumā labajā pusē sev novietot naktslampu, lai ķermenim dabiski gribētos pagriezties ar muguru pret to.

Pamēģini mēnesi gulēt uz kreisā sāna – līdz uzlabojumiem veselībā nebūs ilgi jāgaida!

 

Avots: sun-gazing.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">sa</cite>

    vot šitās nu gan ir muļķības,es jau 50 gadus guļu uz kreisā sāna un tikai,jo citādāk nemaz nevaru. Es nejūtu galīgi nekādus tur uzlabojumus,tāpat pa naktīm mostos,un arī izgulējusies nejūtos un nekāda gremošanas sistēma arī neuzlabojas.

Leave a Comment