Neticēsi, kāda dzīvnieka ķermeņa daļa tika pasniegta sievietei ribiņu vietā; FUJ!

28

Kāda sieviete apgalvo, ka ķīniešu ātrās ēdināšanas restorānā pasūtīto ribiņu vietā viņai tika pasniegts kas pavisam cits.

Ešlija Džefersone apmeklēja China Palace restorānu Mērilendas štatā, ASV. Viņa domāja, ka ribiņu vietā viņai ir pasniegta pavisam cita dzīvnieka ķermeņa daļa, un tas sabojāja apetīti. Viņa devās uz restorāna labierīcībām, lai nofilmētu video, ko ievietot Facebook vietnē. Tajā Ešlija apgalvoja, ka ribiņām ir “nagi” un ka viņa noteikti aiznesīs vienu no tām uz veselības departamentu, lai to pārbaudītu. Ešlija arī vērsās pret ķīniešu virtuves cienītājiem, iesakot viņiem pārdomāt savu dzīvi, pirms aizrīties.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kas tika pasniegts ribiņu vietā!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zigrīda</cite>

    Lielisks veids reālu un regulāru papildinājumu gūšanai savam budžetam, ir dalība izlozēs. Tāpat kā pērc apdrošināšanu savam auto pie apdrošināšanas brokera, kurš piemeklē tev izdevīgāko piedāvājumu, vari iegūt pieeju pasaules lielākajām loterijām caur loteriju brokeru platformu – ātra reģistrācija, droša datu šifrēšana ar SSL tehnoloģiju, iespēja izvēlēties likmi atbilstoši savam maciņam, vērot izlozi tiešsaistē. Šis ir veids, kā izmainīt savu dzīvi! Noķer savu veiksmi! http://ej.uz/jjan

Leave a Comment