Neticēsi, kāda dzīvnieka ķermeņa daļa tika pasniegta sievietei ribiņu vietā; FUJ!

15 septembrī viņa ievietoja attēlu sava Facebook lapā ar tekstu: “Es pameklēju Google, kā izskatās miruša suņa ķepa, un blakus noliku attēlu ar to, ko man pasniedza. Sakiet, ja kļūdos, bet abi izskatās pilnīgi vienādi.”

Restorāna pārstāvji gan noraida pret viņiem vērstās apsūdzības. Savā Facebook lapā viņi publicēja paziņojumu, kurā apgāž sievietes versiju par notikušo:

 “Pirms kāda laika tika publicēts video, kurā mūs apsūdz par suņu ķepu pasniegšanu cūkgaļas ribiņu vietā. Šie apvainojumi ir nepamatoti! Publicētajā video ir redzams skrimslis, kas atrodas ribas galā, un tas nav nekas neparasts, jo pie kauliem atrodas skrimšļi (šajā gadījumā pie ribām).”

Dog paw spare ribs

Viņi publicēja arī attēlu, kurā redzams Mērilendas veselības departamenta atzinums, kurā teikts: “Šajā iestādē nav atrasti pierādījumi, ka tiek izmantota suņa gaļa.”

Pēc tam Ešlija publicēja vēl vienu paziņojumu Facebook vietnē, sakot, ka iepriekš izvirzītais pieņēmums bijis viņas personīgais viedoklis, un viņa vēlas, lai visi zina, ka viņa grasījās to pārbaudīt.

Dog paw spare ribs

Viņa rakstīja: “Varbūt man nevajadzēja steigties ar secinājumiem, ka tā ir suņa gaļa. Vēlos pateikt īpašniekam, ka gadījumā, ja kļūdos, es aiziešu un atvainošos gan personīgi, gan arī sociālajos tīklos.”

Viņa atzīst, ka šis nebija mēģinājums iegūt slavu internetā, un neviens tāpat negribētu lieku publicitāti šāda iemesla dēļ. Turklāt viņai nebija ne jausmas, ka viens ieraksts izraisīs tik plašu rezonansi: “Es neesmu tā, kas vēlas izpostīt kāda dzīvi vai biznesu. Saņēmu daudz vēstuļu, gan labu, gan sliktu, un es neteiktu, ka man tas īpaši patīk. Paziņošu par rezultātiem, bet tikmēr lieciet man mieru.”

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zigrīda</cite>

    Lielisks veids reālu un regulāru papildinājumu gūšanai savam budžetam, ir dalība izlozēs. Tāpat kā pērc apdrošināšanu savam auto pie apdrošināšanas brokera, kurš piemeklē tev izdevīgāko piedāvājumu, vari iegūt pieeju pasaules lielākajām loterijām caur loteriju brokeru platformu – ātra reģistrācija, droša datu šifrēšana ar SSL tehnoloģiju, iespēja izvēlēties likmi atbilstoši savam maciņam, vērot izlozi tiešsaistē. Šis ir veids, kā izmainīt savu dzīvi! Noķer savu veiksmi! http://ej.uz/jjan

Leave a Comment