Neticēsi, ko viņas istabas biedrs darīja ar viņas zobu birsti – PRETĪGI!

Kad pāris skatījās video kameras ierakstus, viņi atklāja ko pavisam šokējošu un pretīgu.

Ierakstā bija nofilmēts, kā viens vīriešu kārtas istabas biedrs ieiet pāra istabā un berzē savas ģenitālijas ar zobu birsti.

Pēc vairākiem mēnešiem, kad viņi bija dzīvojuši kopā ar citiem cilvēkiem, Sāra sāka pamanīt, ka pazūd viņas lietas, un kā arī izrādījās video materiālā, sieviešu kārtas istabas biedrene mierīgi dodas Sāras istabā un izmanto viņas skaistumkopšanas produktus.

1

Kad tu savā istabā atrodi savas dzīvokļa biedrenes blondos matus, ir jāsāk uzdot jautājumi,” saka Sāra.

Kad viņi bija jautājuši, vai meitene iet viņu istabā, viņa, protams, to noliedza. Tādēļ pāris aiz durvīm novietoja kurpi – ja kāds ietu istabā, tad tā būtu izbīdīta. Protams, šī kurpe tika izbīdīta katru dienu.

Lasi vēl: 7 pazīmes, ka Tu esi sliktākais dzīvokļa biedrs

Video materiālā ir redzams, kā meitene ieiet istabā un zog Sāras kosmētikas produktus, bet tas, kas šokē visvairāk, ir vīriešu kārtas dzīvokļa biedra uzvedība. Viņš ieiet pāra istabas stūrī un novelk bikses. Tad viņš stāv tur aptuveni 20 sekundes, vispār nekustoties, līdz viņa roka pastiepjas pretī zobu birstei, ko pēc tam sāk tuvināt savai intīmajai zonai.

2

Sāra saka:

Kad mans draugs man piezvanīja un to izstāstīja, es tam nespēju noticēt. Kādēļ lai kāds vispār ko tādu darītu? Mēs taču neesam viņiem ko nodarījuši…es raudāju.”

Lūk, video:

Pēc tam, kad pāris bija aprunājušies ar dzīvokļa biedriem, vīrietis, pilnīgi nosarcis, atklāja, ka viņam ir vājība uz zobu birstēm.

Pāris piedraudēja dzīvokļa biedriem ar policiju. Pēc dažām dienām viņi izvācās un nopirka jaunas zobu birstes. Tomēr nav zināms fakts, vai viņi ir ziņojuši policijai par šo incidentu.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Juris no Mālupes pagasta</cite>

    Jautras izklaides tiem tur Anglijā! Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc un paņem savu Džekpotu: http://ej.uz/8sdn

Leave a Comment