Šīs ir netīrīgākas slavenības; būsi pārsteigts par #4

1.Megana Foksa

Megan-Fox-Picture

Šo sievieti visā pasaulē iekāro ļoti daudzi, taču viņi nezina to, ka dzīvot ar viņu kopā būtu vistīrākā elle. Kā viņa pati apgalvo, viņa netīra māju, drēbes paliek mētājoties tur kur viņa tās novelk, ļoti bieži viņa aizmirst noskalot ūdeni tualetē( pat esot ciemos).

 

2.Roberts Patinsons

Roberts Patinsons

 

Kādā intervijā 2012. gadā Roberts Patinsons atklājis, ka viņš esot ļoti netīrīgs. Atbildot uz jautājumu par to vai ir taisnība, ka viņš vairākas nedēļas jau neesot mazgājis matus, Patinsons teica, ka viņš, nezinot precīzi, cik ilgi, bet jā, jo viņam gluži vienkārši esot vienalga, vai viņa mati ir tīri vai netīri, tāpēc viņš nesaskatot vajadzību tos mazgāt. Tāpat viņš netīrot savu dzīvokli, jo arī par to viņam esot vienalga, jo dzīvoklis viņam esot, lai būtu kur gulēt, un mati ir tāpēc, lai tie karātos no viņa galvas.  Droši vien tagad daudzu sieviešu sapnis par izskatīgo Patinsonu sabruks!

 

3.Kamerona Diaza

kamerona-diaza-cameron-diaz-47251685

Kā izrādās ši ikvienam zināmajai aktrisei ir slikta reputācija saistībā ar sviedriem. Viņa 20 gadus jau neesot lietojusi dezodorantu. Turklāt, kā viņa atklāj, viņa 4 dienas pēc kārtas valkā vienas drēbes un pēc tam tās vienkārši izmet. Fui, kauns!

 

4.Brandželina

joliepitt-fhhqad-pzmz1p-aAfUuE

Andželīna Džolija un Breds Pits ir pavisam noteikti saderīgs pāris, jo kā atklājās viņi abi ir diezgan netīrīgi. Viņi dzīvo ar picas kastēm apkārt sev, netīru trauku kalniem, zobu pastas un krītiņu traipiem uz sienām.  Kā stāsta darbinieki, kas strādā viņu mājā, viņu bērni skraida apkārt brīvā vaļā un ka neviens šajā ģimenē regulāri nemazgājas, bet cik zināms, Breds izmanto mitrās salvetes, lai sakoptu sevi starp reizēm, kad dodas dušā. Interesanta ģimenīte!

5.Kristīna Agilera

rs_600x600-160109161309-ChristnaA2-010916-jmd

 

Pirms ilga laika klīda baumas, ka šī dziedātāja smirdot pēc hot-dogiem jau no mazotne, taču cik patiesas tās ir mēs nezinām, bet vien slikts ieradums gan viņai ir, bet tas piemīt ļoti daudziem, Kristīna pēc tualetes apmeklējuma nemazgājot rokas, līdz ar to visas baktērijas saglabājas uz tām, kādu reizi pēc tualetes apmeklējuma, kādā restorānā, viņa neesot nomazgājusi rokas, bet gan devusies atpakaļ pie galda, ķērusies klāt ceptajam kalmāram un vēl esot sarokojusies ar visiem pazīstamajiem, kas gājuši garām viņas galdam.

 

6.Britnija Spīrsa

britnija-spirsa-parvertusies-lidz-nepazisanai-03

 

Gadā popzvaigznes miesassargs Fernando Flores prasību pret Spīrsu. Apsūdzībā minot to, ka popzvaigzne esot toksiska, viņa nemazgājoties, nelieto dezodorantu, netīra zobus, nesavāc savus matus, nevalkā kurpes vai zeķes, Flores turpināja uzskatīt milzum garu virkni ar zvaigznes sliktajiem ieradumiem, kā, piemēram, nepārtraukta cigarešu smēķēšana, lamāšanās un deguna urbināšana.  Diemžēl līdz šai dienai nevienam nav zināms vai zvaigzne tika attaisnota vai tomēr vainīga!

 

7.Mailija Sairusa

miley--620x600

Šis gan nav pārsteigums nevienam, jo šī zvaigzne pēdējā gada laikā ir ļoti izcēlusies. Cik zināms, tad Mailijas māja smird arī tik ļoti, cik tu vari iedomāties, tur esot gan suņa kakas, gan urīna smaka, apkārt mētājoties picas kastes un ēdiena atlikumi, virtuvē pilna ar nemazgātu trauku kalniem, turklāt visam vēl klāt smaka, kas rodas no regulārās marihuānas smēķēšanas telpās. Viens liels fui, pat grūti saprast kā viņa spēj tādā smirdoņā dzīvot!

 

8.Rasels Krovs

 

 

Jā arī šis aktieris pieder pie netīreļu bara!
Filmējot filmu “Pelnrušķīte” Renē Zelvēgere esot sūdzējusies, ka viņa smirdošā elpa un nepatīkamais ķermeņa aromāts licis viņai vemt. Kad viņa lūgsi Raselam sakopties, viņš atteicis, tad Renē pieprasījusi intīmāko ainu uzņemšana izmantot viņa dublieri, jo smaka esot neciešama.

9. Džūlija Robertsa

gettyimages-531020992-fNKWhg

 

Un arī viņa! Kā stāsta Džulijas miesassargs viņa vairākas dienas nemazgājoties un nelietojot dezodorantu. Sarēķiniet paši nekādas dušas+ nav dezodoranta= smaka ļoti nepatīkama.  Taču viņa tā pat tiek uzskatīta par vienu no izskatīgākajām Amerikāņu aktrisēm!

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment