Nikija Mināža piedāvā saviem faniem VISĀ PASAULĒ apmaksāt mācību maksu, ar noteikumu, ka…

Nevienam nav noslēpums, ka reperei Nikijai Mināžai ir vairāk naudas kā viņa to spēj iztērēt, taču pēc viena Twitter ieraksta no kāda fana, viņa izdomāja savai naudas lielisku pielietojumu – viņa ir gatava apmaksāt saviem faniem visā pasaulē mācību maksu, bet ar vienu noteikumu…

Nikija Mināža nopietni apsver ideju atvērt konkursu faniem visā pasaulē, kura rezultātā viņa dāsni apmaksātu augstskolas mācību maksu visiem, kuriem klājas finansiāli grūti. Pie šīs idejas viņa nonāca, kad viens no viņas faniem veltīja viņai ziņu vietnē Twitter, lūdzot viņu apmaksāt savu studiju maksu, tā kā viņš ir saskāries ar finansiālām gŗutībām. Nikija atbildēja, ka viņa ir gatava apamksāt puiša studiju maksu, bet ar noteikumu, ka viņš var pierādīt, ka mācās uz desmitniekiem un, ka viņa var par to pārliecināties viņa mācību iestādē (ASV izglītības sistēmā viņi izmanto burtu sistēmu vērtēšanai, kur “A” ir augstākais vērtējums).

Pavisam neilgā laikā fani no visas pasaules lūdza Nikijai naudu, lai nosegtu dažādus mācību izdevumus, ziņai klāt pievienojot atžimju izrakstu fotogrāfijas un citus materiālus, kas apliecina viņu sekmes. Daži prasīja 100 dolārus mācību grāmatām un burtnīcām, bet daži 6000 dolārus kamerai (audiovizuālās mākslas studenti) – uz ko Nikija atbildēja, ka viņa samaksās, ja viņi var pierādīt, ka viņiem tiešām ir tāda nepieciešamība un ka mācās uz desmitniekiem.

Konkurss vēl nav sācies, bet, cerams, ka viņa pēc fanu nemitīgiem lūgumiem sekos dziedātājas Beyonce piemēram, apmasājot vismaz 4 studentu mācību maksu pilnā apmērā.

Arī tu vari atstāt viņai ziņu Twitterī!

Lasi vēl: FOTO: Holivudas seksīgāko dibenu TOP 10!

Avots: independent.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment