No klimpiņas par supermodeli: kā zaudēt 35 kg un kļūt par Armani un Dior modeli

Tagad supermodele Jekaterina Peškova demonstrē Giorgio Armani, Roberto Cavalli un Albertas Ferretti tērpus, kā arī sadarbojas ar labākajām sešām modeļu aģentūrām visā pasaulē.

Tomēr pusaudžu vecumā meitenei ar apaļīgām formām nācās paciest klasesbiedru izsmieklu. Jekaterina piedzima Permā, ģimenē, kurai nebija lielu ienākumu un iespēju. Kad meitenei palika 14 gadu, viņa svēra 91 kg. Fast food, saldumi un gāzētie dzērieni bija tie produkti, kas bieži bija atrodami viņas uzturā. Nav pārsteidzoši, ka 30 metru skrējiens fizkultūras stundās skolniecei bija grūts pārbaudījums.

Kad svars kļuva par galveno problēmu cēloni, Jekaterina nolēma notievēt. Sākumā meitene paļāvās tikai uz entuziasmu, gribasspēku un dažādiem video, kas bija atrodami internetā. Galu galā viņai nebija līdzekļu dietologam, abonementam fitnesa klubā vai onlaine treniņiem.

Bet pēc mēneša meitene saprata, ka šāds tievēšanas veids viņas dzīvei nesniedza optimismu un motivāciju. Tad Jekaterina sāka izpētīt, kas ir veselīga tievēšana un kā sasniegt vēlamo formu bez traucējumiem un veselības problēmām nākotnē.

Kā pieklājas, Jekaterina sāka ar uzturu: viņa izslēdza no tā kaitīgos produktus, kurus tik ļoti mīlēja agrāk. Pēc tam skolniece sāka praktizēt monodiētas – olbaltumvielu, griķu, kefīra.

Par laimi viņa ātri saprata, ka šādā veidā viņa savam ķermenim liedz noteiktus mikro un makro elementus, kuri nepieciešami veselīgai organisma attīstībai un enerģijai kopumā. Meitene sāka praktizēt badošanos ar intervāliem, kas ļauj ēst daudzveidīgi un garšīgi, ierobežojot tikai laika periodus, kuros var vai nevar ēst.

Vienlaicīgi ar sava uztura koriģēšanu, sāka trenēties pēc internetā atrodamām video pamācībām. Katru dienu izpildot vingrinājumu kompleksu, viņa juta, ka viņas ķermenis kļūst stiprāks un izturīgāks. Tā meitene iemīlēja sportu un apjauta, ka sports nav tikai instruments, lai radītu skaistu figūru, bet arī enerģijas avots un palīdz vairot mīlestību pret sevi.

Lasi arī: Vācu astrologi prognozējuši, ka šajās piecās zvaigznāju zīmēs dzimušiem drīz gaidāma sapņu piepildīšanās

Trīs gadu laikā meitenei pakāpeniski izdevās atbrīvoties no liekiem 30 kilogramiem. Viņas figūra pārveidojās, bet āda kļuva stingrāka. Lai to panāktu, Jekaterinai palīdzēja sports, augļi, liela ūdens daudzuma lietošana katru dienu, masāža un svara zaudēšana saprātīgā tempā.

 

ŠĶķir otru lapu, lai redzētu, kā viņa izkatās tagad

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment