No logiem vairs nepūš, bet istaba kļuvusi daudz siltāka. Lielisks līdzeklis, kas palīdzēja atrisināt problēmu

Kādu dienu mēs nolēmām veikt sava mājokļa atjaunošanu, tostarp nomainot logus. Veco koka logu vietā izvēlējāmies modernus plastmasas logus, taču ierīkošanas procesā radās kļūda.

Uzreiz pēc uzstādīšanas no šķirbām ap loga bloku parādījās spēcīgs caurvējš, kas izraisīja temperatūras pazemināšanos istabā par vairākiem grādiem. Nolēmu, ka situāciju varētu labot ar silikona hermētiķi.

Nopirkām nepieciešamo materiālu un ar to aizpildījām visas spraugas. Caurvējš mazinājās, bet telpā joprojām bija auksts. Tad atcerējos, ka, uzstādot logus, biju pamanījusi zem palodzes spraugas, kuras aizpildījām ar montāžas putām.

Noņemot palodzi, atklājām, ka ārā putu nav vispār. Zem loga profila bija lieli tukšumi, un caur tiem nāca aukstums. Turklāt starp iekšējo un ārējo sienu konstatējām lielu spraugu.

Tagad mums bija jāatrisina šī problēma. Pirmkārt, mēs rūpīgi iztīrījām zonu zem palodzes, noņemot putekļus un gružus. Pēc tam visas spraugas aizpildījām ar putām un uzstādījām palodzi atpakaļ.

Pēc dažām dienām mūsu pūliņu rezultāti kļuva acīmredzami: palodze kļuva siltāka, vairs nebija caurvēja, un telpa palika daudz omulīgāka. Šādi es iemācījos tikt galā ar auksto palodžu problēmu un veiksmīgi pielietoju šo metodi dažādos objektos.

Lasi arī: Swedbank nekavējoties izplata paziņojumu par klientu maksājumu nosūtīšanu uz citām bankām

Vai tev noderēja šī informācija? Ja tā, lūdzu, padalies ar to sociālajos tīklos!

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment