No šīm lietām jāatbrīvojas katru nedēļu, lai mājās valdītu veiksme un bagātība

Tukši flakoni
Vannas istabā vai virtuvē bieži vien gluži nemanāmi uz ilgu laiku iekārtojas tukšas šampūna vai mazgājamā līdzekļa pudeles. Tiek uzskatīts, ka šādi lieki tiek tērēta sievišķā enerģija, tādēļ noteikti no tukšajām pudelēm un flakoniem laikus nepieciešams atbrīvoties.

Lupatiņas uzkopšanai
Pievērsiet uzmanību, kādas lupatiņas mājas uzkopšanai jūs izmantojat! Ja tās ir gatavotas no vecas veļas vai krekla, noteikti no tām jāatbrīvojas, jo tādējādi ar negatīvu enerģiju var tikt iedragātas jūsu attiecības. Laiks iegādāties profesionālus uzkopšanas palīgus.

Ieplaisājuši trauki
Ja ir ieplaisājusi mīļākā kafijas krūzīte, to nevajag žēlot. Tāpat ar kritisku skatu pavērojiet, vai jūsu pannai nav nolupis pretpiedeguma pārklājs. Ja tas lobās, pannai nekavējoties sakiet ardievas. Fen šui speciālisti saka, ka ieplīsuši, bojāti trauki rada nabadzības enerģiju mājās.

Mantas bez pielietojuma
Gaiļa figūriņa, kas glabājas jau vairākus gadus, sen aizmirstu cilvēku vizītkartes, auduma gabaliņi, pogas, kas nogrieztas no kāda sena apģērba gabala, nevienam nevajadzīga skaista kārba – šādu nevajadzīgu lietu glabāšana rada tukšuma enerģiju, kad negribot tiek aizšķērsots ceļš mīlestībai, naudai, veiksmei.

Apstājies pulkstenis
Iegādājieties baterijas un noregulējiet pulksteni, bet, ja tas nav salabojams, tad atbrīvojieties no tā. Tā ir laika enerģija, kas tiek apstādināta un izšķiesta. Ķīniešiem ir ticējums, ka apstājies pulkstenis var simbolizēt šķiršanos no kāda mīļa cilvēka.

Izmētāta sīknauda
Naudai jābūt savai mājai, tādēļ centus, kas mētājas pa paklāju vai ir nobērti uz kāda plaukta, tūdaļ ielieciet makā. Ja sīknaudu negribas likt makā, iegādājieties krājkasīti. Ideāla vieta tai būs uz palodzes, kur naudu sildīs saules gaisma, tādējādi vairojot jūsu turību.

Nokaltuši puķu pušķi
Noteikti pārskatiet vāzes un ziedus, kuri ir apvītuši, mājās neturiet. Pēc fen šui šādi ziedi rada vientulības enerģiju.

 

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment