No šīm lietām jāatbrīvojas katru nedēļu, lai mājās valdītu veiksme un bagātība

Jau sen ir pierādīts, ka, ievērojot dažus noteikumus, ir iespējams māju uzturēt kārtībā un izvairīties no nogurdinošās iknedēļas ģenerāltīrīšanas. Ja kaut kas paņemts, tas jānoliek atpakaļ, katrai lietai jāatrod sava vieta, un to vienmēr jācenšas nolikt atpakaļ. Tieši tāpat trauki jānomazgā uzreiz pēc to lietošanas.

Japāņi mājās veic rituālu – atbrīvojas no nevajadzīgajām lietām, saucot to par tīrības dienu. Veicot uzkopšanu reizi nedēļā, jāatceras, ka ir vairākas lietas, kam jāpievērš īpaša uzmanība, jo tās, laikā nepamanītas, var piesaistīt negatīvo enerģiju. Tātad atrotām piedurknes un ķeramies pie darba!

Kārbas un iepakojums

Pa nedēļu ir sakrājies vesels lēvenis nevajadzīgu reklāmas bukletu, konfekšu paciņu, dāvanu iepakojumu, dažādas gumijas un lentītes. Liels daudzums nevajadzīgu papīru rada mājās haosu, bet mēs vilcināmies tos izmest, domādami, ka tas varētu noderēt. Atbrīvosimies no tā bez nožēlas.

Bižutērija un kosmētika
Pārskatām kosmētikas maciņu, jo noteikti pa nedēļu būs kāda rota, kas izirusi un palikušas tikai pērlītes, kāds auskariņš, kuram trūkst pāra. Auskariem noteikti jābūt pa pāriem. Ja pāri palikušais auskars ir zelta vai sudraba, to iespējams pārkausēt vai pārdot. Tāpat pārskatiet, vai nav sakrājušās izlietotās vates plāksnītes, izlietotas krēma tūbiņas vai sabirzušas acu ēnas.

Zeķes un citi apģērba gabali
Katru nedēļu mēģiniet veikt skapja revīziju, un jūs būsiet izbrīnīti, cik daudz nevajadzīgu lietu var uzkrāties pa nedēļu. To, kas vairs nav izmazgājams pleķu dēļ, izmetiet; to, kas netīrs, bet ir izmazgājams, – iztīriet. Noteikti ilgi neglabājiet zeķes, kurām trūkst pāra, nodilušus un apskretušus dvieļus. Tīrot skapi, mēs radām tīru enerģētisko lauku, ļaujot mājās ienākt pozitīvai enerģijai.

 

Čeki un veci rēķini
Pārskatot savas somas, kabatu un maka saturu, būsiet pārsteigti, cik daudz lieka tur sakrājies pa nedēļu. Vilciena biļetes, kuras vairs nav nepieciešamas, veikala iepirkumu čeki, komunālo pakalpojumu rēķins, kurš sen jau apmaksāts. Tam noteikti nav vietas jūsu somā – vai nu izmetiet to, vai glabājiet noteiktā vietā dzīvoklī.

Sūklis trauku mazgāšanai
Tas tiek uzskatīts par īstu mikrobu perēkli, tādēļ reizi nedēļā noteikti samaināms pret jaunu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment