No visas sirds! Džonijs Deps ir izstāstījis, cik netīri Ambera Hērda ir atriebusies viņam gultā!

Pēc aktiera vārdiem, viņa bijusī mīļotā Ambera Hērda bija atstājusi savas fekālijas pāra kopīgajā gultā vēl tad, kad viņi bija kopā. Tiesa gan, meitenei ir cits viedoklis par notikušo.

Depa un Amberas Hērdas attiecības nekad nevarēja kalpot par paraugu citiem. Pēc šķiršanās meitene apsūdzēja aktieri tajā, ka viņš metis viņai sejā ar telefonu, un pat pievienojusi klāt bildi ar uzsistu aci. Savukārt „Karību jūras pirātu” zvaigzne iesniedza regresa prasību tiesā, paziņojot, ka tieši Ambera ir viņu piekāvusi, nevis otrādi.

Tagad Deps stāsta, ka Ambera, vienojoties ar saviem paziņām, reiz ir visai cietsirdīgi viņu izjokojusi. Aktieris par divām stundām bija nokavējis ballīte par godu Amberas 30 gadu jubilejai, kas tika atzīmēta 2016. gadā. Tas izraisīja lielu skandālu, un Deps, pametis abu māju, devās uz Losandželosu. Savukārt meitene, lai atriebtos, apsmērēja visu gultu ar savām fekālijām. Nākamajā dienā mājkalpotāja atradusi apsmērētus palagus. Pēc aktiera vārdiem, tieši šis incidents kalpoja par iemeslu viņu laulības izjukšanai, vēsta The Mirror.

Savukārt meitene saka, ka izkārnījumus atstājis viņas terjers vārdā Bū. Pēc aktrises pārstāves vārdiem, sunītim vienkārši ir vēdera problēmas, un par tīšu ļaunprātību nevar būt ne runas.

„Tā bija vien nevainīga padarīšana – tas, ko dara dzīvnieki. Mums vairāk nav,ko teikt. Hērdas jaunkundze virzas tālāk, viņai nav laika šādām muļķībām. ”

Taču aktiera mājkalpotāja pieļauj, ka atstātās fekālijas bija pārāk apjomīgas šādam sunītim. Depam pietuvinātais avots ziņo, ka ir pat uzņemtas bildes, kas to var pierādīt.

Avots:

life

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment