Nokia atgriezīsies ar jaunu, episku mobilo telefonu – labākais pēc Nokia 3310!

1

Pirms kāda laika Nokia 3310 telefons bija īsta sensācija – to vēl arī mūsdienās uzskata par vienu no labākajiem telefoniem.

Tam ir ne tikai baterija, kas “nemirst” vairākas dienas, bet tas ir praktiski neiznīcināms. Mēs esam diezgan droši, ka šim telefonam varētu pārbraukt pāri ar smago mašīnu, bet tas tik un tā būtu lietojams. Un, čūskiņa – par šo spēli mēs nekad neaizmirsīsim.

Kad mēs iesoļojām divtūkstošajos gados, visi cilvēki sāka kļūt pārņemti ar tādiem telefonu modeļiem kā Samsung un AppleNokia nācās atkāpties, lai gan visur vēl joprojām klīda leģendas par Čaka Norisa cienīgo Nokia 3310.

Tomēr nu Nokia ir saņēmusies un paziņojusi par jauna telefona izveidi, kuram ir ļoti daudz vecā labā Nokia 3210 īpašību.

Lasi vēl: Vai ir iespējams iznīcināt Nokia 3310? Skaties kāda vīrieša lielos centienus!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu vairāk par jauno Nokia telefonu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">http://bit.ly/2fxj60V</cite>

    Nokia 3310 virsrakstā, tekstā – 3210. Tie ir dažādi un visai atšķirīgi aparāti. Starp citu – es domāju, ka visu laiku labākā Nokia (atbilstoši savam laikmetam) bija 5110 un tās biznesa analogs 6110. Starp citu – vai zinājāt, ka Somijas tirgum nelielā partijā tika izgatavots 5110 modelis ar iebūvēto antenu? Tagad tas ir īsts kolekcijas eksemplārs, par kuru zinātāji gatavi izlikt visai apaļu summiņu. Ienāc manā saitā un uzzini kā arī tu varētu tikt pie šādas summas.

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Arī bildē, Windows Phone telefons ar Android logo. Labs dzeltenās preses piemērs.

  • <cite class="fn">spriidiic</cite>

    vai nu trāpijās brāķis,bet mans 3310 bija vārīgs. 6070 gan bija izturīgs

  • <cite class="fn">AAAAAAAAAAAAAAAA</cite>

    nahuj sito veezi lasit, kas jums bremzeti cilveki taisa sos rakstus vai skolnieki kautkadi?

Leave a Comment