Nopublicēts video, kurā policists nošauj jaunu puisi; Trakākais – policistu attaisnoja

Pamatīgs skandāls izcēlies ASV, kur uzpeldējis video ar baisiem kadriem – policists aukstasinīgi nogalina nevainīgu puisi vārdā Daniels Šeivers (Daniel Shaver), kurš nespēja izpildīt “likumsarga” absurdās prasības. 

D. Šeivers bija divu mazu bērnu tēvs. Uzreiz brīdinam, ka video ir ļoti nepatīkams, tomēr tas lieliski izgaismo arvien augošo problēmu ASV saistībā ar policijas visatļautību un brutalitāti.

Eksperti norāda, ka lielā mērā šo policijas paranoju izraisa lielā ieroču izpaltība ASV, jo teju katram otrajam garāmgājējām var būt ierocis. Attiecīgi policija ikdienā uzvedās daudz nervozāk un bīstamāk. Vienlaikus tiek norādīts, ka vainīgs esot arī policijas vājais sagatavotības līmenis.

Konkrētajā gadījumā policists (viņa vārds – Filips Mičels Breilsfords), kurš nošāva jaunieti, tikka attaisnots, un tas izraisījis milzīgu sašutumu ASV sabiedrībā. Video ir publicēts lielākajos ASV medijos, un lielākā daļa ASV sabiedrības ir vienisprātis, ka tā pēc būtības ir slepkavība. Interesanti, ka uz šaujamieroča, ar kuru policists veica šo uzbrukumu, virsū viņš pats ir uzrakstījis tekstu – “You’re fucked”, kas netiešā tulkojumā nozīmē “tev ir beigas”, jeb “tev ir pakaļā”!

Lasi arī: Spaiss padara cilvēkus par staigājošiem zombijiem (VIDEO). Ar vājiem nerviem neskatīties!

Šķir otru lapu, lai noskatītos VIDEO (brīdinam, ka VIDEO ir ļoti nepatīkams)

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment