Nosaukti vīriešu vārdi, kuru īpašnieki ir īpaši cietsirdīgi; nevienai sievietei tādu nenovēlēt

Pēc ekspertu domām, vārds spēj ne tikai ietekmēt cilvēka likteni, bet arī raksturu. Gaišreģe Kažeta izstāstīja, ka daži vīriešu vārdi var piepildīt savu īpašnieku ar īpašu cietsirdību.

 

Andris

Andrim ir pelnīta pirmā vieta šajā reitingā daudzu iemeslu dēļ. Šī vārda nēsātāji bieži vien izrāda liekulību. Viņi ir sarežģīti indivīdi ar vairākām personības izpausmēm, un šī vārda īpašnieki bieži izmanto savu divpusējo raksturu negatīviem nolūkiem.

Visbiežāk šis raksturīgais uzvedības veids izpaužas viņu attiecībās ar sievietēm. Viņi ir nepārspējami meļi un manipulatori, un romantiskās attiecībās var sagaidīt, ka viņi būs neuzticīgi.

Sākumā Andris apburos sievieti ar glaimiem un gudrām sarunām. Viņš ir komunikabls un harizmātisks, un ļoti veiksmīgi liek sievietei justies kā vienīgajai viņa dzīvē. Tomēr, kad sieviete vairs nav klāt, viņš ātri atklāj savu intereses objektu kādu citu un par sievieti var aizmirst.

Lasi arī: Zelta stīgai jābūt pilnīgi katrā mājā! Vecvecmāmiņas receptes palīdz ārstēt sāpes locītavās un sirds kaites

Lasi arī: Sadzīves tehnikas meistars pastāstīja, kādai jābūt temperatūrai ledusskapī vasarā

Roberts

Roberts ieņem otro vietu šajā reitingā, jo šī vārda nēsātājs ir īsts manipulators, kas spēj kontrolēt un maldināt citus – viņš ir īsts varmāka. Šī vārda īpašnieki nepanes melus, bet bez apgrūtinājumiem apmāna citus cilvēkus.

Attiecībās ar sievietēm Roberti tiecas pēc pilnīgas kontroles un vairāk pievēršas savam ieguvumam nekā savas partneres motivācijai. Ja vien viņš nav neprātīgi iemīlējies, tad bieži vien Roberts ir neuzticīgs savās attiecībās. Viņš meistarīgi slēpj savas slepenās intrigas.

 

Nākošos vārdus skaties lasot tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment