Noskaidro, ko deguna forma spēj pastāstīt par tavu personību; Kurš ir tavējais?

Nūbiešu deguns

1

Nūbiešu deguns atšķiras ar savu garumu. Deguna galiņš atrodas ļoti zemu.

Personas ar šādu deguna formu bieži vien ir ziņkārīgas un ļoti optimistiskas. “Nūbieši” patiešām cenšas palīdzēt citiem, lai radītu ideālus apstākļus citiem. Cilvēki ar nūbiešu degunu daudziem patīk, viņi vienmēr atrod risinājumus visām personām.

Grieķu deguns

2

Šis nosaukums radies no antīkām skulptūrām. Grieķu deguns ir ļoti šaurs, garš un taisns. “Grieķiem” nepatīk atrasties uzmanības centrā. Viņi ir ļoti praktiski un ir uzticīgi saviem tuvajiem. Šiem cilvēkiem ļti grūti runāt par savām jūtām.

Āķa formas deguns

3

Šādu degunu bieži vien salīdzina ar putnu deguniem. Deguna muguriņa ir izliekta un deguna galiņš atrodas ļoti zemu. Šādi cilvēki ir ļoti radošs, ļoti pašaizliedzīgi. Viņi kaislīgi gatavi aizstāvēt savus principus.

Arkas veida deguns

4

Cilvēki ar šādu degunu – izcili organizatori. Viņi vienmēr ir godīgi un atbildīgi savā darbā, vienmēr sasniedz nepieciešamos mērķus.
Podziņa
5
Deguns, tas ir ļoti mazs un izsmalcināts. Šī forma  ir visizplatītākā. Šie cilvēki ir ļoti spontāni savos lēmumos. Šiem cilvēkiem ir ļoti spēcīgs raksturs, bieži pāriet no runām pie darbiem. Gandrīz vienmēr, viņi saņem to, ko viņi vēlas.
Taisns deguns
6
Šāda veida deguns visizplatītākais ir Āzijā. Šāda veida deguns ir gandrīz taisns un nedaudz plakans. Noapaļots galiņš un nāsis ir diezgan plašas. Šiem cilvēkiem ir ļoti spēcīgs raksturs. Tie ir ļoti kaislīgi un temperamentīgi. Šos cilvēkus ir ļoti viegli sanaidot.
Ieliekts deguns
7
Uz šāda deguna muguriņas ir neliels pauguriņš. Šāda veida deguna formas nav bieži izplatīta, lai atšķirtu šo no citiem ir diezgan grūti. Cilvēki ar šādu deguna formu ir dāsni, un viņiem ir vēlme risināt citu problēmas. Kā arī viņi ir ļoti jutīgi, viņus viegli ir aizskart vai apvainot.
Šķībs deguns
8
Nosaukums nav no patīkamākajiem. Tomēr raksturs šādiem cilvēkiem ļoti bieži mīksts un mīlošs. Deguna muguriņa ir izliekta un ir noapaļots gals. Šāda deguna cilvēki ļoti koncentrējas uz to, ko viņi dara. Viņi uzklausa citus, viņi ir labākie draugi un partneri.
Avots: www.samoeinteresnoe.net
Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment