Nr. 1 produkts, kas novērsīs sirdslēkmi, hipertensiju, insultu un holesterīnu!

 

Cilvēkiem, kuriem bieži mēdz būt augsts asinsspiediens, regulāri nepieciešams lietot dateles, jo to sastāvā ir kālijs un nātrijs. Vidēji 5 – 6 datelēs ir 80 mg magnija, kas ir nepieciešams pilnvērtīgas asinsrites darbībai. Ar 370 mg magnija ir iespējams veiksmīgi samazināt asinsspiedienu.

Nostiprināt sirdi

Pa nakti iemērciet pāris dateles ūdenī. No rīta izņemiet ārā kauliņus un varat tās lietot tāpat vai samaisīt kādā kokteilī.

Novērst caureju

Datelēs esošais kālijs uzlabo kuņģa un zarnu trakta darbību, atbalstot labvēlīgo baktēriju darbību.

Dateles ar augstu dzelzs saturu

Anēmijas gadījumā bērniem un grūtniecēm dzelzs ir ļoti svarīgs. Apmēram 100 g dateļu satur 0,9 mg dzelzs, kas sastāda 11% no ieteicamās dienas devas. Dzelzs nodrošina skābekļa apriti asinīs, sniedzot arī labvēlīgu iedarbību uz hemoglobīnu un eritrocītiem.

Lasi vēl: Jūs būsiet pārsteigti, kad uzzināsiet iemeslu, kādēļ gultā jāliek ziepju gabaliņš!

Ārstē aizcietējumu

Dateles spēj novērst aizcietējumu, jo tām piemīt caureju izraisošas īpašības. Atliek uz nakti iemērcēt tās ūdenī un no rīta apēst.

Palīdz notievēt

Dateļu ēšana tukšā dūšā no rītiem palīdz samazināt lieko svaru. Tā kā to sastāvā nav holesterīna, tās palīdz arī regulēt turpmāko svaru. Taču jāņem vērā, ka to sastāvā ir ļoti daudz cukura, tādēļ pārlieku daudz lietot nevajadzētu.

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment