Pagatavošana:
1.Biezpienu samaisa blenderī, līdz viendabīgai masai. Sajauciet to ar malto gaļu, olām, sāli un pipariem.
2.Sīpolus un ķiplokus notīra, tad smalki sagriež vai sarīvē un pievieno gaļas-biezpiena masai. Visu labi samaisa.
Lasi arī: Kuras 7 lietas mājoklī izraisa nepatīkamu smirdoņu, ko var sajust jau pārkāpjot slieksni
Lasi arī: Ies cauri grūtību joslai: 3 zodiaka zīmes, kurām ziema būs ļoti sarežģīts periods
3.Rīvmaizi sajauc ar ūdeni, tad pievieno pārējam maisījumam un visu kārtīgi samaisa.
Tevi arī varētu interesēt
4.Cepešpannu ieziediet ar eļļu. Veidojiet kotletes un lieciet uz cepešpannas. Cepiet 30-35 minūtes 180 grādu temperatūrā.
Noteikti izmēģiniet krējuma mērci uz šīm kotletēm. Katliņā izkausē 30 gramus sviestu, pievieno 30 gramus miltus un gatavojiet 2 minūtes uz lēnas uguns, nepārtraukti maisot.
Pēc tam pievieno 250 ml verdoša ūdens, 150 gramus krējuma, sāli un piparus. Pagatavojiet, maisot, vēl 4 minūtes.
Arī interesanti: 6 veiksmes faktori: kā padarīt sevi laimīgu
Tevi noteikti interesēs
- Aizbraucu uz vasarnīcu Olainē un tur pamanīju melnu somu — biju patīkami pārsteigta, to atverotby Rinalds Bergmanis
- “Viņš no visas sirds visus mīlēja…”: dziedātāja Ieva Akuratere atklāti runā par leģendāru mūziķi (+ VIDEO)by Laura Andersone
- “Viņa ir tāda pati, ļoti līdzīga man!”: dīva Olga Rajecka nosauc talantīgāko jauno latviešu dziedātāju (+ VIDEO)by Laura Andersone