Pagatavošana:
1.Biezpienu samaisa blenderī, līdz viendabīgai masai. Sajauciet to ar malto gaļu, olām, sāli un pipariem.
2.Sīpolus un ķiplokus notīra, tad smalki sagriež vai sarīvē un pievieno gaļas-biezpiena masai. Visu labi samaisa.
Lasi arī: Kuras 7 lietas mājoklī izraisa nepatīkamu smirdoņu, ko var sajust jau pārkāpjot slieksni
Lasi arī: Ies cauri grūtību joslai: 3 zodiaka zīmes, kurām ziema būs ļoti sarežģīts periods
3.Rīvmaizi sajauc ar ūdeni, tad pievieno pārējam maisījumam un visu kārtīgi samaisa.
4.Cepešpannu ieziediet ar eļļu. Veidojiet kotletes un lieciet uz cepešpannas. Cepiet 30-35 minūtes 180 grādu temperatūrā.
Noteikti izmēģiniet krējuma mērci uz šīm kotletēm. Katliņā izkausē 30 gramus sviestu, pievieno 30 gramus miltus un gatavojiet 2 minūtes uz lēnas uguns, nepārtraukti maisot.
Pēc tam pievieno 250 ml verdoša ūdens, 150 gramus krējuma, sāli un piparus. Pagatavojiet, maisot, vēl 4 minūtes.
[…] Omīte atklāja, ko pievienot kotletēm, lai vīrs un bērni prasītu vēl […]