Pirms daudziem gadiem mana vīra radiniece man iemācīja pagatavot šādas kotletes. Kopš tā laika es gatavoju tikai tā, bet draudzenes, kolēģes un citi viesi prasa receptes.
Viss noslēpums ir tāds, ka es pievienoju biezpienu maltai liellopu gaļai. Tas padara masu mīkstu un gaisīgu, piešķir patīkamu garšu.
Pēc šīs receptes ir tikpat vienkārši pagatavot kotletes kā parastās kotletes. Jūs varat gatavot cepeškrāsnī vai pannā, kā vēlaties. Ja meklējat ideālu mērci šīm kotletēm, receptes beigās ir viens variants.
Lasi arī: Kuras 7 lietas mājoklī izraisa nepatīkamu smirdoņu, ko var sajust jau pārkāpjot slieksni
Lasi arī: Ies cauri grūtību joslai: 3 zodiaka zīmes, kurām ziema būs ļoti sarežģīts periods
Sastāvdaļas:
Cūkgaļas maltā gaļa 500 g
Biezpiens gab.
Eļļa 200 g
Ūdens 50 ml
Ķiploki 2 daiviņas
Malti melnie pipari pēc garšas
Olas 2 gab.
Rīvmaize 50 g
Sīpoli 2
Eļļa kā patīk
Ir gan vairāki triki kas jāievēro, lai viss sanāktu lieliski.
Lasi tālāk pagatavošanas gaitu soli pa solim.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Atradu vienkāršu veidu, kā padarīt auto lukturus spilgtākus — dalos, kā to izdarīt soli pa solim
- Spāniete salīdzina bērnudārzus: “Latvijā pilnīgi viss ir savādāk nekā pie mums Spānijā, pat bērni”
- Sargā ģimenes mieru un laimi: 8 augi, kas jānoliek savas mājas guļamistabā
- Kāpēc melnās skrūves nav labākā izvēle: stāstu, ko pārbaudīju praksē
- Tavas dzīves “lielo iespēju” gadi: numerologi nosauc veiksmīgākos gadu skaitļus saskaņā ar Zvaigžņu zīmi
- No Latvijas pārvācos uz Japānu un biju samulsusi par viņu mājas un ģimenes ”likumiem”








