Pirms daudziem gadiem mana vīra radiniece man iemācīja pagatavot šādas kotletes. Kopš tā laika es gatavoju tikai tā, bet draudzenes, kolēģes un citi viesi prasa receptes.
Viss noslēpums ir tāds, ka es pievienoju biezpienu maltai liellopu gaļai. Tas padara masu mīkstu un gaisīgu, piešķir patīkamu garšu.
Pēc šīs receptes ir tikpat vienkārši pagatavot kotletes kā parastās kotletes. Jūs varat gatavot cepeškrāsnī vai pannā, kā vēlaties. Ja meklējat ideālu mērci šīm kotletēm, receptes beigās ir viens variants.
Lasi arī: Kuras 7 lietas mājoklī izraisa nepatīkamu smirdoņu, ko var sajust jau pārkāpjot slieksni
Lasi arī: Ies cauri grūtību joslai: 3 zodiaka zīmes, kurām ziema būs ļoti sarežģīts periods
Sastāvdaļas:
Cūkgaļas maltā gaļa 500 g
Biezpiens gab.
Eļļa 200 g
Ūdens 50 ml
Ķiploki 2 daiviņas
Malti melnie pipari pēc garšas
Olas 2 gab.
Rīvmaize 50 g
Sīpoli 2
Eļļa kā patīk
Ir gan vairāki triki kas jāievēro, lai viss sanāktu lieliski.
Lasi tālāk pagatavošanas gaitu soli pa solim.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Šī gada 22. novembrī, stājās spēkā grozījumi Ceļu satiksmes likumā, kas ievieš būtiskas pārmaiņas satiksmē šoferīšiem
- Pazīstama pārdevēja no Jelgavas pastāstīja, kā atlasīt visgardākos mandarīnus: vienkārša pazīme, ko daudzi palaiž garām
- Sveces glītos stikla traukos: vai iespējams saglabāt traukus un kā iztīrīt no tiem izdegušo vasku
- Ar kādiem dekoriem nevajag rotāt savu svētku egli: tas var sadusmot Ugunīgo zirgu un piesaukt likstas
- Rīgas dome plāno ieviest jaunas izmaksas, kas no 2026.gada maija būtiski ietekmēs tūkstošiem dzīvokļu īrnieku Rīgā
- Profesors Anatolijs Danilāns ar trāpīgu teikumu pasaka savas pārdomas par Latviju (+ VIDEO)








