Opel Exclusive: padari to pilnīgi unikālu

Pēc pavasarī Ženēvas auto izstādē veiktā paziņojuma, Frankfurtes IAA ir tas gods atklāt pirmo Insignia ar Opel Exclusive apdari.

Personalizēšanas koncepts tagad ļauj Insignia pircējiem izvēlēties tieši to krāsu, kādu viņi vēlas. Pašlaik papildus standarta krāsu piedāvājumam ir pieejami 15 toņi. Nākamajos mēnešos Opel piedāvās neierobežotu iespēju skaitu. Meitas acu krāsa vai krāsa, kas saskaņota ar garāžā esošo retro automašīnu – visi šie toņi nākotnē var kalpot par paraugu individuālajam klienta krāsas tonim. Un, lai gan parastajos Insignia modeļos ir daudz hroma detaļu, High Gloss Black Pack piešķir Exclusive modelim papildus sportisku izskatu ar spīdīgu melnu Opel radiatora resti un logu apdares līstēm, ārējiem spoguļiem un daudz ko citu. Kā arī ir pieejama plašāka vieglmetāla disku izvēle. Ekskluzīvo līniju drīzumā papildinās vēl vairāk ādas apdares variantu interjeram un dekoratīvie dizaina elementi, kā rezultātā tiks radīti unikāli automobiļi, kas personalizēti pēc to īpašnieka gaumes. Papildus, katram Insignia, kas pasūtīts kā Exclusive modelis, ir iekļauta virkne standarta apdares elementu: Navi 900 IntelliLink ar astoņu collu krāsu skārienekrānu, Solar Protect siltuma absorbējošie stiklojumi, kā arī inovatīvās IntelliLux LED® matricu gaismas.

Opel Astra CNG: Īpaši efektīvs bestsellers

Pirms diviem gadiem IAA debitēja jaunākā Astra paaudze, un tā kompaktklasē ieviesa tādas modernas inovācijas, kā IntelliLux LED® matricu adaptīvie lukturi. Pateicoties visaugstākajām tehnoloģijām, ļoti dinamiskajam dizainam un lieliskajam komforta līmenim, piecdurvju Astra hečbeks un Sports Tourer universāls īsā laika posmā ir kļuvuši par īstiem bestselleriem un tika atzīti par “Gada Auto 2016” Eiropā.

Alternatīvās degvielas Astra CNG (saspiesta dabasgāze) piedzīvos savu pirmizrādi IAA. Jaunais dabasgāzes variants ir ne tikai īpaši labvēlīgs klimatam, tas arī pārsteidz ar zemām ekspluatācijas izmaksām, jo CNG ir lētāks par benzīnu. Astra CNG 81 kW / 110 Zs 1,4 litru turbo dzinējs ir optimizēts lietošanai ar dabasgāzi, biogāzi vai jebkādu šo degvielu sajaukumu. Gadījumā ja 19 kg (117,5 litru) gāzes rezervuārs, kas atrodas divās no oglekļa šķiedras kompozītmateriāla izgatavotās  “Type 4” tvertnēs, iztukšotos, 13,7 litru rezerves benzīna tvertne saglabās Astra CNG braucošu, līdz gāzes tvertnes atkal varēs uzpildīt.

Rakstu iesaka: 

Avots: autofavorits.lv

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment