Opel koncepta automašīnas labākai nākotnei

Ikviens sapņo par labāku nākotni, bet, ja mēsrunājam par automašīnu attīstības nākamo stadiju, mēs, Opel, jau strādājam pielabākas nākotnes sasniegšanas.

Individuālāka pielāgojamība, mazākas vai nulles līmeņa izplūdes gāzes, uzlabots ekoloģiskums un draudzīgums sabiedrībai unintriģējošas nākotnes dizaina iezīmes ir raksturīgās iezīmes, kas piemīt visiem Opel koncepta auto.

Opel koncepta automašīnu dizaina valoda.
Laba dizaina skaidrās līnijas ir tieša saikne ar nākotni – tā ir teicama aerodinamika un ergonomiskā daudzpusība.
Mākslinieciskā meistarība un vācu precizitātes inženiertehniskā kompetence – Opel ar savām dizaina automašīnām, radot jaunu estētiku, iezīmē līdz šim nebijušas tendences automašīnu dizaina jomā.
Vēl pirms veidot skices mūsu dizaineri, inženieri un pētnieki pilnībā cenšas izprast, kas nākotnē būs nepieciešams.
Viņi rūpīgi izvērtē visus demogrāfijas, ekonomikas, ekoloģijas, dzīvesstila un tehnoloģijas aspektus.

No skicēm līdz tēlniecībai

Pasaulē, kur vairums izstrādājumu tiek projektēti datorizēti, mēs vēl aizvien ticam cilvēka rokas kustību un amatniecības vienreizībai un neatkārtojamībai. Tāpēc mēs ne tikai izmantojam vislabāko datortehniku, bet arī ieguldām daudz laika un centienu reāla mēroga māla modeļu veidošanā. Tādējādi mūsu dizaineri paši savām rokām rada mūsu koncepta automašīnu skulpturālo eleganci.

Aerodinamikas nākotne
Tā kā fizikas likumus nav iespējams neņemt vērā, aerodinamika vienmēr ir un paliks galvenais faktors, kas ļaus samazināt degvielas patēriņu.

Atklājot izsmalcinātu interjeru

Opel automašīnām vienmēr ir bijis raksturīgs tas, ka, neraugoties uz automašīnas ierobežotajiem izmēriem, tās ir vienreizēji ērtas un daudzpusīgas. Un mēs pastāvīgi strādājam pie tā, lai radītu aizvien jaunus uzlabojumus.

Rakstu iesaka:
Avots: opel.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment