Pārsteidzoši: 15 gadus vecs kultūrists!

48595_CTaylor

Kosmo Teilors ir atzīts par muskuļotāko zēnu Lielbritānijā. Viņa mērķis ir nākotnē būt populārākajam kultūristam –  tādam, lai viņš var sacensties ar pārējiem. Viņš tomēr skaitās viens no kultūristiem, neskatoties uz to, ka vēl nevar iegūt braukšanas atļauju un nevar piedalīties vēlēšanās. Tomēr viņš var izpildīt neskaitāmus presītes vingrinājumus un cilāt hanteles, iespējams, 100 reizes vairāk reižu, nekā to vari tu! 

Pēdējā laikā arvien vairāk bērnu jau ļoti agrā vecumā sāk nodarboties ar tik saspringtu sportu – piemēram, šobrīd jau Klaudio (Claudio) un Džuliano (Giuliano) no Rumānijas ir kļuvuši par interneta sensāciju, izpildot vertikālos atspiešanās vingrinājumus pret stieni (kas daudziem pieaugušiem vīriešiem pat nav pa spēkam) – pie tam šie puikas ir 7 un 9 gadus veci. 

Kultūristi attīsta savu ķermeni tikai izskata dēļ – protams, tie tiek ļoti daudz apspriesti un katram ir savs viedoklis par to, kā tas izskatās. Bet ir skaidri zināms, ka Kosmo Teiloram tā būs aizraušanās uz visu dzīvi – viņš vēlas izskatīties satriecoši jau pat šādā vecumā. Pie tam viņš arī regulāri apmeklē solāriju, kas liecina, ka viss tiešām ir tikai izskata dēļ. 

Ārpus kultūristu dzīves viņš ir pavisam parasts puika – staigā parastā apģērbā, spēlē datorspēles un izklaidējas ar saviem draugiem. Viņam ir ļoti grūti pieturēties pie diētām, jo gribas ēst visu to pašu neveselīgo, ko ēd citi, tomēr, lai arī cik grūti tas klātos, tas viņam izdodas. Viņš savos treniņos nestāv uz vietas – nepārtraukti viņš ir spējīgs uztaisīt vai nu vairāk atspiedienu vai pacelt smagākus svarus – drīz vien viņš varēs jau sacensties ar daudz vecākiem kultūristiem.

 

Avots: www.ozy.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment