Šos ēdienus nav iespējams aizmirst to labās garšas dēļ! Vai tu atceries?
Nesen gāju garām kādai ēstuvei, bet nebija ne miņas no garšīgu ēdienu aromāta. Un tajā brīdī nez kāpēc atcerējos pagājušā gadsimta 80. gadu beigu un 90. gadu sākuma ēdnīcas.
Atminos, kad gāju garām šīm iestādēm, visā ielā bija jūtama boršča, mērču un pīrāgu smarža. Bet visvairāk man pietrūkst kartupeļu biezeņa ar kotletēm un mērcīti – tas bija favorīts manā ēdienkartē.
Uz paplātēm ēdnīcās vienmēr bija skābs krējums un kompots, bet uz galdiem – sāls un sinepes.
Ceturtdienās pusdienās bija iespēja baudīt zivju ēdienus, jo bija tā dēvētā zivju diena. Nez kāpēc zivju kotletes pārsvarā ēda ar makaroniem, nevis kartupeļu biezeni.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Daugavpilī 52 gadus vecs vīrietis pēc 8 gadiem bez attiecībām pārcēlās pie sievietes, taču drīz saprata — kopdzīve nav iespējamaby Rinalds Zembergs
- Piegāju pie bankomāta Aizkrauklē, bet tur kāds bankas karti aizmirsis, paņēmu, bet viss beidzās ar likumsargu auto sirēnāmby Sandra Vīgante
- Kurš kuru vairāk apmāna: veikals maldina klientus vai klienti tomēr maldina veikalu, skaidrojam skarbo patiesībuby Sandra Vīgante