Padomjlaika ēdnīcu maltītes, kas vienmēr paliks manā atmiņā. Bet vai tu atceries, cik garšīgas tās bija?

Šos ēdienus nav iespējams aizmirst to labās garšas dēļ! Vai tu atceries?

Nesen gāju garām kādai ēstuvei, bet nebija ne miņas no garšīgu ēdienu aromāta. Un tajā brīdī nez kāpēc atcerējos pagājušā gadsimta 80. gadu beigu un 90. gadu sākuma ēdnīcas.

Atminos, kad gāju garām šīm iestādēm, visā ielā bija jūtama boršča, mērču un pīrāgu smarža. Bet visvairāk man pietrūkst kartupeļu biezeņa ar kotletēm un mērcīti – tas bija favorīts manā ēdienkartē.

Uz paplātēm ēdnīcās vienmēr bija skābs krējums un kompots, bet uz galdiem – sāls un sinepes.

Ceturtdienās pusdienās bija iespēja baudīt zivju ēdienus, jo bija tā dēvētā zivju diena. Nez kāpēc zivju kotletes pārsvarā ēda ar makaroniem, nevis kartupeļu biezeni.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment