Par kādām lietām tev labāk vajadzētu aizmirst, ja tevi sasnieguši laimīgie 50 gadi

50 gadu jubileja ir svarīgs slieksnis ikvienas sievietes dzīvē. Tas ir pieklājīgs vecums, pēc kura sasniegšanas ir vērts pārskatīt savas vērtības un prioritātes.

Tostarp parūpēties par savu garderobi, paslēpt tālāk lietas, kuras nav ieteicams nēsāt pieaugušām dāmām.

Protams, mēs nesakām, ka vajadzētu pievērsties balahoniem un tumšiem tērpiem tikai tāpēc, ka vairs nav 20 gadu.

Dāmas pēc 50 arī var izskatīties stilīgi un skaisti. Parunāsim sīkāk par to, kā ģērbties pēc 50 gadiem.

Kā ģērbties pēc 50: kurām lietām nav vietas garderobē

Īsi svārki

Daba nav pielūdzama, un reti kuram izdodas tai pretoties. Dāmām pēc 50 vairs nav tik slaidas kājas kā kādreiz.

Būsim godīgi, gandrīz ikvienam attīstās zirnekļa vēnas vai varikozas vēnas, un āda vairs nav tik elastīga kā agrāk.

Īsi svārki tikai uzsvērs šīs īpašības un izskatu padarīs vecāku. Pieaugušai dāmai labāk izvēlēties svārkus, kas nav augstāki par 3 cm virs ceļa, vai iegādāties tagad populāras midi garuma kleitas. Šī ir stilīga iespēja, kas ir atbilstoša vecumam.

Atklāti pleci un plānas lencītes

Vēl viena ar vecumu saistīta iezīme, kas parādās pat dedzīgām sporta zāles apmeklētājām, ir krokas pie padusēm un mazāk elastīga roku āda.

T-krekli ar plānām spageti lencītēm šo nepilnību tikai uzsvērs. Tāpēc drēbju skapi labāk piepildīt ar tām drēbēm, kas nosedz plecus. Piemēram, klasiski T-krekli un blūzes, vai “sikspārņu” stila blūzes.

Maisveidīgas drēbes

Daudzas dāmas domā par to, kā ģērbties pēc 50. Un prātā vienmēr nāk maisveidīgas kleitas un sarafāni.

Protams, oversize izmēra apģērbs tagad ir modē, bet ne šajā gadījumā. Galu galā šādi stili pat slaidu dāmu padara apaļīgu.

Pēc 50 labāk savai garderobei pievienot pāris trīsdaļīgus kostīmus. Un neaizmirstiet uzsvērt savu vidukli, izmantojot jostiņu. Koķetērija nekad nevienam nav traucējusi.

Melnas lietas

Ar melnām lietām arī jābūt akurātiem. Šī krāsa, lai arī piešķir figūrai slaidumu, taču liek sejai izskatīties vecākais.

Ja jums patiešām patīk tumši toņi, pievērsiet uzmanību lietām, kas ir šokolādes, tumši zilā, brūnā vai tumši zaļā krāsā.

Un, ja jūs joprojām izlemjat par melnu tērpu, pievienojiet kādu spilgtu akcentu. Piemēram, sarkanu šalli vai spilgtas kurpes.

Pieguļošas sporta bikses un legingi

Pat dedzīgām sporta mīļotājām nevajadzētu iet pieguļošās sporta biksēs un legingos. Grūti strīdēties ar to, ka šādi apģērbi ir paredzēti jaunām meitenēm, kuras vēlas uzsvērt savu noslīpēto figūru.

Bet runa nav pat par formu, bet saturu. Dāmai, kas vecāka par 50, labāk ir dot priekšroku klasiskajām sporta biksēm.

Spīdumi un lielas apdrukas

Lieli ziedi uz kleitas vai svārki ar lieliem punktiem nepārprotami nepadaru sievietes figūru slaidu. Un vizuļi, spīdumi un mākslīgie akmeņi uz drēbēm vispār izskatās smieklīgi.

Šādas drēbes acīmredzami nav domātas elegantām dāmām, kas vecākas par 50. Daudz labāk ir akcentēt košas lietas bez spilgtiem zīmējumiem un dekoriem.

Tas pats attiecas uz bantēm un volāniem.

Masīvi auskari

Lielas rotaslietas ir ļoti piemērotas dāmām cienījamā vecumā. Ar prieku valkā kulonus, rokassprādzes un gredzenus.

Bet no smagiem auskariem labāk atteikties. Šādas rotaslietas ievērojami izstiepj auss ļipiņu un uzsver kakla krunciņas. Nomainiet masīvos auskarus ar vieglām vai dobām rotaslietām.

 

Spilgts grims

Kurš gan jaunībā nav grēkojis ar spilgtu kosmētiku, savu seju izkrāsojot kā lellei. Dāmām pēc 50 vajadzētu ieviest revīziju savā kosmētikā.

Lieta tāda, ka spilgtas ēnas bieži ievelkas plakstiņu krokās, blīvs tonālais krēms izceļ krunciņas, bet lūpu krāsa nokļūst mazajās krokās pie lūpām.

Lieki piebilst, ka tas sievieti nemaz nepadara skaistāku. Mūsu ieteikums ir izmantot kosmētiku, kas ir nedaudz gaišāka par lūpu un uzacu dabisko krāsu. Un ēnas labāk izvēlēties ādas krāsā.

Augstpapēžu kurpes

Kas atšķir jaunu sievieti no dāmas pieklājīgā vecumā? Viegla gaita! Tāpēc skaistulēm pēc 50 labāk atstāt augstpapēžu kurpes svinīgiem gadījumiem.

Šādi apavi vienkārši nav ērti ikdienas nēsāšanai, bet kājas ar vecumu arvien vairāk pietūkst un nogurst.

Lasi arī:  Kāpēc es vairāk nepalīdzu izņemt no bankomātu naudu cilvēkiem, kuri it kā nezina kā to izdarīt

Tāpēc kurpes ar augstiem papēžiem nepadara gaitu vieglu, bet rada pretēju efektu. Ideālais variants dāmām pēc 50 – kurpes ar stabilu papēdi 3-5 cm augstumā vai apavi ar platformu. Un neaizmirstiet ortopēdiskās zolītes.

Protams, stilisti nevar diktēt, ko jums nēsāt. Un arī pēc 50 sievietei ir tiesības tērpties tā, kā viņa vēlas. Bet dažos padomos tomēr ir vērts ieklausīties, lai justos stilīgi un varētu lepoties ar savu vecumu, nevis to slēpt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment