Par mata tiesu šos suņus izglāba no nāves… iepazīsties ar viņu brīnumainajiem stāstiem!

1

Pirmajā bildē redzošais radījums knapi dēvējams par suni, tas vairak izskatās pēc mazas nelaimes čupiņas. par laimi, sunim palīdzēja Kvebekas Sabiedrība par dzīvnieku aizsardzību un tagad viņš izskatās krietni labāk. Valstī valda auksts klimats, tādēļ noaugušais sunītis iepriekš ļoti uzticējies noaugušajai spalvai, kas viņu sildījusi.

2

Šī ir Olīvija un viņa dzīvoja dzīvnieku patversmē. Lai arī viņa tiek barota, viņa izskatās visai skumja un kaulaina. Pēc izglābšanas, viss mainījās, tagad viņa ir labi barota un kopta, bet, kas ir vēl svarīgāk, viņa izskatās ļoti laimīga.

3

Šim sunītim tika apcirpts gandrīz vesels kilograms savēlušās vilnas. Zem tās četrkājainais draugs knapi izskatījās pēc suņa. Tagad divus gadus jaunais suņuks ir pārliecinoši gatavs meklēt jaunus saimniekus un mīlošu ģimeni.

4

 Jau paskatoties uz šo sunīti vien, rodas vēlme kliegt no sāpēm. Lai suns zaudētu visu spalvu un tā novājētu, viņam jānokļūst ārkārtīgi kritiskā stresa situācijā. Kauli mazajam astainim spiedās ārā visās vietās, tas neko labu par viņa veselību neliecināja. Tomēr, viņam paveicās un, kopš Cēzars ir nonācis mīlošā ģimenē, viņš ir kļuvis tik priecīgs, cik vien var būt. Palūko tik, cik daudz spalvu viņam tagad ir!

5

Šī ir Alana, kura dzīvoja uz ielas un arī viņas spalva savēlās. Nav zināms, cik daudz viņa aiz spalvas kumšķiem redzēja, bet pēc nonākšanas jaunā gimenē, viņa atklāja otro jaunību, iepriekš saimnieki domāja, ka viņa ir sunītis gados. Tagad Alana izskatās tā, kā pienākas un jaunajās mājās viņa ir laimīga.

Avots: www.animalmozo.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment