Par spīti bailēm no adatas, viņa ir notetovējusi gandrīz visu ķermeni! Kāpēc viņa to dara?

“Es biju šausmīgi nobijusies, bet tagad vairs nav tik traki,” Britānija pastāsta Daily Mail Australia žurnālistiem.

22 gadus vecā sieviete nesen tika kronēta kā Mis Ink Austrālija un apgalvo, ka tetovējumi nav tikai māksla, bet viņai tas ir līdzeklis, ar kura palīdzību aizklāt rētas, kuru dēļ viņu bērnībā apcēla.

“Mani apsmēja, jo bērnībā man bija alerģiska reakcija uz odu kodumiem.

Uz manām kājām radās rētas, kas atgādināja vējbaku atstātās rētas. Es jaunībā teicu, ka kādu dienu noklāšu ķermeni ar tetovējumiem, lai paslēptu tās,” Britānija pastāsta.

b b2

Mis Ink Austrālija ir konkurss, kas stipri līdzinās skaistumkonkursiem – dalībnieces sacenšas ikdienas apģērbu, peldkostīmu, formālā apģērba demonstrēšanā, kā arī izrāda talantus un žūrija vērtē arī viņu tetovējumu kvalitāti.

Britānija apgalvo, ka tetovējumi palīdzējuši viņai celt savu pašapziņu un pašvērtējumu.

“Sākumā biju šokēta, kad saņēmu kritiskus izteikumus par savu izvēli tetovēties, brīnījos, ka cilvēki tik daudz pūliņu velta, lai paustu kritiku,” viņa atzīst.

Tagad Britānija ir stāvoklī, bet pēc bērniņa piedzimšanas viņa plāno atgriezties uz skatuves. Viņa ir priecīga, ka uzvarējusi skaistumkonkursā, un nākamgad viņai tiks dota iespēja atrasties konkursa žūrijas sastāvā. Britānija saka, ka nākotnē plāno noklāt visu ķermeni ar tetovējumiem, izņemot plaukstas, kaklu un seju.

Avots: www.dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment