Par viņu ņirgājās, prasot, kā viņa, būdama resna, tika pie simpātiska vīrieša. Viņa atbildēja ŠO un visiem mutes bija ciet!

Katra sieviete ar lieko svaru kaut reizi dzīvē ir sastapusies ar tiešiem vai netiešiem komentāriem savā virzienā par viņas ārējo izskatu. Īpaši aktuāli tas ir internetā, kur katrs par sevi nepārliecinātais cilvēks ar zemu pašvērtējumu var aizskart citu, šādi uzlabojot to, kā viņš/viņa jūtas.

Tas pats notika arī ar mūsu stāsta varoni. 29 gadus vecā Dženna Katčere ielika savā Instagram profilā pāris kopīgas bildes ar vīru. Jau pēc brīža viņai tika atsūtīta personīga ziņa, kas aizskāra sievieti līdz sirds dziļumiem: “Nevaru noticēt, ka esi savervējusi tik skaistu vīrieti!” Protams, ka šie vārdi ne pa jokam iedragāja Džennu, taču viņa atrada ko pateikt saviem kritiķiem.

Dženna ir kāzu fotogrāfs un blogere. Viņa nēsā 52 izmēra apģērbu. Dženna jau 11 gadus dzīvo kopā ar savu izskatīgo vīru Drjū. Viņas vīrs ir veiksmīgs fitnesa treneris. Kopā viņi nodarbojas ar jogu un fitnesu, taču sieviete ne pa visam neierobežo sevi ēdiena ziņā.

Lasi vēl: “Tu esi kļuvusi neglīta…” – vīrs teica sievai, kad bija nolēmis aiziet. Sieva atbildēja ŠO.

Pāršķir lapu, lai uzzinātu, ko viņa atbildēja uz nejaukajiem komentāriem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment