Pāragri aizsaulē aizgājušas Toms Lipskis 2 gadus klusējis par savu slimību; Tagad mediji noskaidrojuši patiesību

Nesen Latviju pāršalca ziņa par vēl viena talantīga mūziķa došanos aizsaulē – Toms Lipskis, kontrabasists, basģitārists, džeza mūziķis un pedagogs, kā arī Latgales patriots, mūžībā devās šā gada 24.oktobrī, būdams vien 28 gadus vecs.

Ilgu laiku plašāk nebija zināms mūziķa nāves iemesls, tomēr tagad laikrakstam “Vakara ziņas” izdevies noskaidrot, ka Toms zaudējis cīņu ar vēzi. Savas karjeras laikā T. Lipskis muzicējis kopā ar daudziem Latvijas mūzikas pasaules dižgariem – Raimondu Paulu, Olgu Rajecku, Ievu Kerēvicu u.c. Tāpat viņš bija grupas Baltie lāči sastāvā.

Izrādās, toms ar vēzi slimojis jau vairāk nekā 2 gadus, tomēr plašāk nevienam par to nav stāstījis.

“Savu dzīves sāpi Toms necentās publiskot. Viņam bija viena operācija, un, iespējams, ja būtu gājis tālāk uz starošanu un nebūtu ielaidis to slimību, varbūt būtu citādi,” skumji nosaka Andris Baltacis, grupas “Baltie lāči” solists.

Andris turpina: “Ja vien viņš uzpasētu sevi vairāk. Domāju, ka tas bija jaunības iekšējais maksimālisms – Toms pats centās apkarot slimību, un tas viņu varbūt arī sagrāva.”

TVNET

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ebrejs</cite>

    Tac neticat tam mulkibam ka vinji tur no veza mirst bla bla izskatas ka vins bija slims ne vins izskatas pilnigi vesels ebreju pidari slakte visus pec kartas tas ari viss bet vini dabus savu man pohuj ja vini kvai lasa so komentaru krievi vinus nahuj visus nobombis.

  • <cite class="fn">Ebrejs pidars.</cite>

    Es sajaucu es gribeju rakstit savu vardu ka ebrejs pidars

Leave a Comment