Pāragri mūžībā devies savulaik ļoti slavens dziedātājs; Viņš bija elks veselai paaudzei

Medijos izskanējušas skumjas ziņas par savulaik ļoti slavenu dziedātāju. Diemžēl, 5. novembrī dziedātājs 34 gadu vecumā priekšlaicīgi aizgāja mūžībā.

Dziedātājs un reperis Ārons Kārters nomira 34 gadu vecumā. Viņš bija Nika Kārtera (viena no grupas Backstreet Boys dalībniekiem) jaunākais brālis. Ārons pats agrā bērnībā jau kļuva slavens ar vairākiem hitiem un debijas albumu.

Tomēr vēlēkos gados puisis cīnījies ar dažādām atkarībām, problēmām un nodokļu parādiem. Viņš iekļuva arī vairākos skandālos, mainīja savu imidžu un no “pareizā puikas” kļuva par “slikto zēnu”! Kārters arī vairākās intervijās atzinies, ka cietis no depresijām.

TMZ ziņo, ka Kārters sestdienas rītā tika atrasts miris savā vannā savā Lankasterā, Kalifornijā. Viņa komandas pārstāvji apstiprināja, ka viņš ir miris, liecina PA ziņojumi.

Ārons Kārters pašā karjeras sākumā 1997. gadā

 

“Šobrīd ir ļoti slikts laiks, mēs cenšamies noskaidrot, kas noticis un kas to izraisījis,” viņi sacīja.

Mēs esam tikpat apbēdināti par šīm ziņām un ceram, ka fani varēs nosūtīt savas domas un lūgšanas viņa ģimenei.

Lasi arī: Pasaulē skaistākā vīrieša dēls izaudzis un kļuvis skaistāks par tēvu

TMZ arī ziņoja, ka Losandželosas apgabala policija uz notikuma vietu ieradās ap pulksten 18.00. vietējā laika  pēc ziņojuma saņemšanas par noslīkšanu.

 

Kārters sāka savu karjeru, vairākās turnejās un koncertos atklājot puišu grupu Backstreet Boys. Viņam bija arī veiksmīga solo karjera.

 

 

Lai noskatītos pēdējo videoklipu, ko dziedātājs ierakstījis pirms savas nāves, kā arī viņa slavenāko dziesmu no bērnības, pāršķiriet otru lappusi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment