5 pasaulē nepatīkamākās profesijas. #2 DRAUSMAS!

Kanalizācijas šahtu tīrītājs

Capture2

Kanalizācijas šahtu tīrītāja pienākums ir iztīrīt visas nobloķētās kanalizācijas aku izejas. Viņa darba aprīkojums ir frēze un metāla stienis. Darba apģērbs ir kobinezons. Dienas beigās darbinieks ir noklāts gandrīz ar visu, ar ko viņam ir nācies strādāt – un jūs jau zināt, kas tas ir.

Porno kinoteātra apkopējs

Capture

Viņa pienākumi nebūtu nekas traks – ņemot vērā, ka viņš pamatā pilda parasta apkopēja pienākumus, ja vienīgi nebūtu jāsavāc dažādi ķermeņa izdalījumi, kas sakrājušies uz filmu zāles mīkstajiem krēsliem. Šīs profesijas pārstāvji nemīl stāstīt, kur tieši viņi strādā šīs profesijas ietvaros, un viņus par to nevar vainot.

Lasi vēl: Apskaužam klusējot: 5 pasaules vieglākās profesijas – #3 nespēsi noticēt!

Kaķu barības kvalitātes kontroles uzraugs

Capture5

Šī darbinieka tiešos darba pienākumus varētu sadalīt 3 fāzēs:

1. Iebāzt galvu tvertnē, kas pilna ar kaķu barību, lai pārliecinātos, ka tā smaržo atbilstoši;

2. Iebāzt roku līdz elkonim tvertnē, kas pilna ar kaķu barību un meklēt, vai masā nav atrodami kādi kaulu gabaliņi – ja tādi ir, tad tos ir “jāizzvejo”;

3. Izņemt ar roku kādu nelielu daļu barības masas un to izsmērēt uz galda, tad iemērkt tajā pirkstus un saberzēt tos, lai pārliecinātos par masas konsistenci.

Dzīvnieku līķu savācēji

Capture6

Dzīvnieku līķu savācējiem visbiežāk nākas apkalpot lielceļus un šosejas, kur meža zvēri ir izskrējuši uz ceļa, savukārt šoferi nav spējuši noreaģēt vai sabremzēt. Darbs visgrūtākais esot karstā vasarā un aukstā ziemā, kad vai nu kūstošs asfalts daļēji pārņem līķi vai arī, kad tas piesalst pie asfalta.

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment