Pasaulē neveiksmīgākais vecpuisis: joprojām viens pēc 250 randiņiem. Kas ir viņa problēma?

Lerijs izklausās pēc ļoti neveiksmīga puiša, bet patiesībā viņš, kā šķiet, vienkārši ir ļoti izvēlīgs. Viņš izvēlas sievietes, ar kurām doties uz randiņiem, pētot viņu fotogrāfijas un profila informāciju iepazīšanās mājaslapās, bet beigu beigās vienmēr nosaka, ka trūkstot jūtu ķīmijas. Tāpat viņam ļoti svarīgas ir specifiskas detaļas: viņš vēlas sievieti, kura ir slaida, ebrejiete, jautra un ne-autoritāra (nav ieinteresēta karjeras veidošanā). Acīmredzot šādas sievietes Ņujorkā, Lerija mītnes pilsētā, ir liels retums. Kā sacījusi viena no speciālistēm-savedējām, kurai Lerijs maksājis, lai palīdz atrast viņa mūža mīlu: “Viņš domā, ka savas bagātības dēļ var dabūt skaistu sievieti, bet viņš neaptver to, ka visas skaistās sievietes Ņujorkā arī jau ir panākumiem bagātas.”

Tomēr Lerijs Grīnfīlds uzskata, ka viņa neveiksmes mīlas dzīvē patiesībā ir savedēju vaina. “Tu viņiem maksā, bet viņi tavā labā neko nedara. Viņi tikai tev saka, cik brīnišķīgs tu esi, saka visu, ko tu vēlies dzirdēt,” sūkstas miljonārs. “Augstu samaksu prasoši savedēji medī cilvēku bailes no atraidījuma un bieži dod daudz viltus solījumu.”

Savā pirmajā intervijā žurnālam New York Post Lerijs patiešām izklausījās pēc cilvēka, kurš meklē mīlestību. “Es atdotu visu par baltu dārza žodziņu, diviem bērniem, suni. Un tu vari dabūt to visu! Es sāktu strādāt parastāku darbu, strādātu, līdz aizietu pensijā. Es neesmu slikts cilvēks. Neesmu bijis cietumā. Tas ir ļoti nomācoši.” Bet pēc tam, kad Lerijs bija izmēģinājis jau sešu savedēju pakalpojumus, izrādījās, ka viņš meklē nevis mīlamu cilvēku, bet perfekciju. Viena no savedējām, kura atmetusi ar roku pūlēm atrast Lerijam draudzeni, teikusi: “No visiem randiņiem, uz kuriem devās, viņš atgriezās, minot kādu pavisam, pavisam nesvarīgu sīkumu, kas viņam nepatika šajā personā.”

Avots: odditycentral.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment