Paši veselīgākie ir tie banāni, kuri kļuvuši nedaudz plankumaini – lūk, kāpēc tie jāēd!

Nesen veiktā pētījumā Japānā ir atklāts, kāpēc plankumainiem banāniem tomēr nav vietas atkritumos. Pētījuma rezultāti izceļ 9 ieguvumus no plankumainu banānu ēšanas.

Veselīga dzīvesveida entuziasti propagandē banānu labās īpašības un māca kā tos ēst ne tikai svaigā veidā, kad māc izsalkums, bet arī kā tos pievienot dažādiem smūtijiem vai proteīna kokteiļiem maltīšu dažādošanai.

Tai pat laikā nereti gan viņi, gan mēs savos iepirkumu groziņos liekam banānus, kuru krāsa ir viendabīgi dzeltena un atstājam plauktos tos, kuri kļuvuši plankumaini.

Lasi vēl: Kāpēc nevajag izmest banānu un mandarīnu mizas? Lūk, kā tās var noderēt!

Lai lasītu par pārgatavu banānu labajām īpašībām, pāršķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment