Salātu pagatavošana:
Kūpināto desu un marinētos gurķus sagriežam plānās nūjiņās. Cieti vārītas olas atdzesējam un nomizojam. Sagriežam olas mazos kubiņos.
Salātu bļodā liekam sagriezto desu, olas un marinētus gurķus. Salātiem pievienojam grauzdiņus un konservētās pupiņas, iepriekš notecinot no tām šķidrumu.
Salātiem pievienojam majonēzi, rūpīgi samaisām.
Rezultātā no maciņam draudzīgām sastāvdaļām iegūstam vienkāršus, bet ļoti gardus salātus, kas piesien dūšu. Tos var dekorēt ar zaļumiem – pētersīļiem un dillēm.
Ja tev noderēja šī recepte, lūdzu, padalies tajā ar draugiem sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- “Nevajag nemaz būt zinātniekam, lai to saprastu!”: Juris Žagars ierunājas par latviešu īpatnībāmby Laura Andersone
- Kāpēc nevajadzētu kāpt pāri savam guļošajam dzīvesbiedramby Rinalds Bergmanis
- Putns ielido mājā ne velti – kādi ir galvenie iemesli un ko tas vēlas pavēstīt saimniekiemby Rinalds Bergmanis