Salātu pagatavošana:
Kūpināto desu un marinētos gurķus sagriežam plānās nūjiņās. Cieti vārītas olas atdzesējam un nomizojam. Sagriežam olas mazos kubiņos.
Salātu bļodā liekam sagriezto desu, olas un marinētus gurķus. Salātiem pievienojam grauzdiņus un konservētās pupiņas, iepriekš notecinot no tām šķidrumu.
Salātiem pievienojam majonēzi, rūpīgi samaisām.
Rezultātā no maciņam draudzīgām sastāvdaļām iegūstam vienkāršus, bet ļoti gardus salātus, kas piesien dūšu. Tos var dekorēt ar zaļumiem – pētersīļiem un dillēm.
Ja tev noderēja šī recepte, lūdzu, padalies tajā ar draugiem sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Jelgavas kasiere nosauc 10 produktus, kurus vakarā lielveikalā nepērk – un paskaidro, kāpēcby Rinalds Bergmanis
- Visā Latvijā debesīs novērota spilgti sarkana saule: meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar skaidrojumuby Laura Blūma
- Mana mīļākā kūka “Plombīrs” – bez cepšanas, maiga, īpaši garda un viegli pagatavojamaby Rinalds Bergmanis