Patiesas, neatrisinātas slepkavības – pārāk šokējoši, lai būtu īstenība!

Zēns kastē. 1957. gadā Filadelfijā kartona kastē tika atrasts kails piekauta zēna līķis. Zēns bija tīrs, viņa nagi bija apgriezti, rokas bija salocītas pāri krūtīm. Zēns nekad netika identificēts, un policija viņu apglabāja laukā ārpus Filadelfijas. 

Čikāgas tailenola saindēšanās. 1982. gadā 7 cilvēki no Čikāgas nomira pēc tailenola lietošanas – zāles bija saindētas ar cianīdu. Johnson&Johnson nebija nekāda sakara ar zāļu saindēšanu – viņi bija ļoti atklāti pret sabiedrību, kā arī viņiem bija sadarbība ar FIB. Lieta nekad netika atrisināta – tā beidzās ar pret atvēršanu drošu plēvīšu izgudrošanu, ko mēs tagad varam atrast ļoti daudzos ēdienos, zālēs un dzērienos.

Melnā dālija. Elizabete Šorta bija talantīga aktrise. Viņa tika atrasta kaila, sagriezta uz pusēm, smagi sasista un seksuāli izmantota kādā mašīnu stāvlaukumā Losandželosā 1947. gadā. Slepkava ir bijis īpaši nežēlīgs un piesaistīja ļoti plašu mediju uzmanību. Avīzes aktrisi ir nodēvējušas par melno dāliju, kas ir par godu viņas tumšajiem matiem un drēbēm. 

Edgara Alana Po nāve. 1849. gada oktobrī Po tika atrasts uz Baltimoras ielām. Viņam bija trīce un halucinācijas – no viņa neko nevarēja saprast, un viņš arī neko nesaprata. Viņš iekrita komā uz četrām dienām, pirms nomira slimnīcā. Viņš nebija pietiekami sakarīgs, lai izskaidrotu, kas bija noticis. Kā nāves iemesls tika rakstīts smadzeņu darbības apstāšanās, bet visi medicīnas dokumenti un ieraksti ir pazuduši. 

Valesas lieta. Jūlijas Valesas slepkavība 1931. gadā līdzinās detektīvromānam. Jūlijas vīrs Viljams Valess saņēma anonīmu telefona zvanu, lai viņš dotos uz neesošu mājas adresi. Kamēr Viljams bija prom, Jūlija tika nežēlīgi nogalināta. Nebija skaidra iemesla šai slepkavībai. Viljams pats tika pārbaudīts un attaisnots. Daudzi tic, ka slepkava vēl aizvien ir dzīvs un dzīvo Londonā.

Avots: www.newszoom.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/AP9QlC</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?

Leave a Comment