Patiess stāsts: šī vientuļā māte labprātīgi kļuva par seksa verdzeni, jo viņai tas patīk

Debrona sarakstījusi grāmatu “Dvēsele važās”, lai izskaidrotu, ka, pateicoties piedauzīgajai pieredzei, viņa guvusi atbrīvojumu.

Kima un kungs Džo satikās, kad viņa pēc šķiršanās no vīra 2003. gadā kļuva par kāda cita vīrieša padoto.

Viņa pastāstīja Austrālijas ziņu dienestam: “Es visu savu pieaugušā dzīvi esmu pavadījusi, uzņemoties atbildību, skrienot, vedot bērnu uz skolu, vadot valdības departamentu un privāto uzņēmējdarbību. Apziņa, ka esmu važās iekalts vergs, nozīmē pilnīgu atdošanos viņam.

Tas nozīmē, ka viņam pieder mans ķermenis, viņš kontrolē manu prātu, piepilda manu sirdi un mierina dvēseli.”

Lasi vēl: 10 šokējoši fakti par prostitūciju. Viss nav tik vienkārši, kā liekas

Vientuļā māte atzīst, ka vienmēr ir fantazējusi par pēršanu un apgalvo, ka pēc šādu nodarbju izpētes internetā viņas dzīve mainījās uz visiem laikiem.

Viņa savā mājaslapā skaidro: “Es atklāju pilnīgi jaunu pasauli, ne tikai pēršanu, bet arī važošanu, acu apsējus, mutes aizbāžņus, virves, ķēdes, visu, par ko esmu sapņojusi un daudz ko citu.

Veicot meklējumus internetā, es uzgāju cilvēkus, kuri ar to nodarbojas ikdienā.

Cilvēki, kuriem pie rīkles pielikti milzīgi dunči, karsts parafīns, kas tiek tecināts pāri ķermenim, piesiešana pie krēsla, iepēršana, pletnēšana. Mani tas viss patiesi pārsteidza un pat biedēja.”

Kima sāka eksperimentēt un tad satika kungu Džo, līdz devās pie viņa uz mājām, lai veiktu ķermeņa caurduršanu.

Viņa skaidro:

Pievilcība, ko abi sajutām satikšanās brīdī, bija neticama, man nebija ne mazākās jausmas, kā ar to tikt galā. Mums nevajadzēja tā justies, man jau bija savs “kungs” – vēlme mesties pie cita kājām ir gaužām nepareiza.”

Beigu beigās Kima ievācās pie šī vīrieša, solot viņam izpatikt visu dzīvi.

Viņa apgalvo, ka viņu attiecības ir tādas pašas kā jebkuram precētam pusmūža vecuma pārim, lai arī viņa kungu Džo dala ar citām padotajām sievietēm.

Viņa piemetina: “Es jūtos mīlēta, droša un aprūpēta, mana dzīve ir piepildīta.”

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment