Pavaicāju sievietēm, kuri vīrieši viņām šķiet vispievilcīgākie. Izbrīnījos par šādām prasībām

 

Sievietes bieži slēpj savas īstās simpātijas. Ja pajautāsi, ar ko viņas sapņo izveidot attiecības, vari iegūt nebūt ne īsto atbildi.

Lūk, triviāls piemērs ar jautājumu, kuru es pajautāju meitenei, kas sūdzējās par problēmām ar savu mīļoto vīrieti:

–          Kāds ir tavs ideālais vīrietis?

–          Viņam jābūt pieklājīgam, inteliģentam, ar naudu, viņam pret mani jāizturas ar cieņu. Viņam jāgrib pavadīt daudz laika kopā.

Liekas, ka viss ir normāli. Tipiski principi. Tikai problēma ir tā, ka šī meitene satiekas ar pilnīgi citu cilvēku. Un tas tipāžs, kuru viņa aprakstīja, viņu patiesībā nemaz neinteresē.

Lasi arī: Uzzināju, ka paviāni no cilvēkiem zog kucēnus! Bet vispārsteidzošākais ir, ko viņi ar tiem dara vēlāk…

Uzriez nāk prātā kāds Gētes izteiciens: “Vai tad mīlestībai ir kas kopīgs ar prātu?”

Tāpēc tagad pamēģināšu izskaidrot, kas tad patiesībā patīk sievietēm:

 

1. Neatkarīgi

Vārdos sievietes bieži runā par to, ka grib uzticīgu vīrieti, kurš vienmēr būs līdzās. Bet patiesībā sievietes nekad tādu neizvēlas. Viņas šādus vīriešus drīzāk uzlūko kā lupatas.

Vīrieši, kas ir atkarīgi no sievietes, nekad nebūs veiksmīgi attiecību sfērā. Ar viņiem sievietes nemaz nedomā šādas attiecības veidot. Visām neapzināti gribas nedaudz ciest, nedaudz dzīties pakaļ kaut kam nesasniedzamam. Tāpēc neatkarība ir viena no pašām pievilcīgākajām vīrieša īpašībām.

Un neticiet tām, kas to noliedz.

 

2. Rupekļi un nekauņas

Jo tālāk, jo redzu vairāk pretrunu. It kā sievietes vēlas labsirdīgu, inteliģentu puisi, bet tikai atkal tas nepiesaista.

Vienkārši padomājiet, gandrīz visiem skolas huligāniem bija panākumi pie vienaudzēm. Un kāpēc? Tāpēc, ka  viņi likās spēcīgi. Viņi varēja atšūt jebkuru, varēja būt pret meitenēm rupji. Un tas darbojas kā magnēts.

Var teikt, ka tas ir mātišķuma instinkts. Parādās vēlēšanās palīdzēt šādam vīrietim, ietekmēt viņu, izlabot.

Nestrīdos, ir arī tādas, kurām patiešām patīk godīgi un kārtīgi vīrieši. Bet, ja tā godīgi, tad tas drīzāk ir izņēmums. Tikai gudra sieviete ir spējīga pa īstam novērtēt patiešām svarīgas īpašības. Stulba un infantīla meitene skries pakaļ tam, kuram nekad nebūs vajadzīga.

Bet raudāt nāks pie sava labā drauga, kurš vienmēr uzklausa un palīdz. Šādus labos puišus tikai izmanto.

 

3. Populārie

Tas jau ir tāpat skaidrs. Visi grib iegūt to, kas ir iekārojams. Un kaut kādā ziņā tas ir normāli.

Ar smadzenēm meitenes saprot, ka šādi puiši staigās apkārt, būs briesmīgi partneri laulībā. Tāpēc vieglāk saistīties ar kādu, kurš vieš uzticību, ir kārtīgs.

Kā es rakstīju jau iepriekš, tas viss ir tikai vārdos. Mēs esam dzīvnieki, kuri orientējas uz saviem instinktiem, un ne vienmēr balstās uz to, ko saka prāts. Vismaz tā tas ir ar vairumu cilvēku.

Lasi arī: Vecmāmiņa principa pēc neatvēra durvis mazdēlam ar ziediem, ko viņš viņai atnesa dzimšanas dienā

Personīgi, kāpēc es brīnos par sieviešu prasībām? Viss tikai tāpēc, ka šīs prasības un realitāte nekad nesakrīt. Ar prātu mēs gribam vienu, bet jūtam kaut ko pilnīgi citu. Tās, kas spēj adekvāti novērtēt, prot arī labi izvēlēties un ir laimīgas savās attiecībās.

 

Bet daudzas iet savu emociju pavadā un pēc tam cieš un uzdod jautājumu, kāpēc tā ar viņām ir noticis! Bet viss ir acīm redzami! Rupeklis nebūs labs ģimenes cilvēks. Neatkarīgs vīrietis nekad nepakļausies sievai un izklaidēsies ar draugiem.

Tāpēc gribas ieteikt izvēlēties ar galvu, nevis tikai ar sirdi. Prāts nepiemānīs, bet jūtas pāries. Ne velti populāra ir kļuvusi tautas paruna: “Mīla ir ļauna, iemīlēsi arī āzi”.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment