Pēc divarpus gadiem viņa noņēma šo masku… Neviens negaidīja ieraudzīt kaut ko šādu!

Kopš incidenta Dana ir izcietusi 30 ārkārtīgi mokošus mēnešus un pārdzīvojusi vairāk nekā 30 rekonstruktīvās operācijas, kā arī visu šo laiku viņai nācās valkāt spiediena tērpu un masku, lai aizsargātu viņas seju un ķermeni, kura lielākā daļa bija klāta trešās pakāpes apdegumiem.

“Es biju bez sejas un jutos kā nekas un neviens,” stāsta Dana. “Es esmu tas, kas es esmu, bet manai sejai nav nekādu izteiksmju, var redzēt tikai manus acābolus.”

Taču ilgās ārstēšanās laikā Danai izdevās atkopties un beidzot, pēc divarpus gadiem, viņa beidzot varēja noņemt savu masku. Un izskatīties satriecoši!

644 939

Natālijai Dimitrovskai par nodarīto piesprieda 17 gadus cietumā. Par nelaimi Danai, viņai priekšā vēl ir grūti laiki. Divarpus gadu laikā viņai izdevās ievērojami atveseļoties no sava negadījuma, bet tad viņai nācās saskarties ar briesmīgiem jaunumiem – ārsti pateica, ka viņai ir dzemdes kakla vēzis.

256

Bet par spīti visam, Dana nepārstāj būt optimistiska un pozitīva. Viņa ir apņēmības pilna cīnīties arī ar vēzi, lai atkal kļūtu par to dzīvesprieka pilno cilvēku, kas bija agrāk.

Avots: thegreatest9.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment