Negaidīti rezultāti, pētot, vai svarīgāks ir mobilais telefons vai mīļotais cilvēks

7

Vai tu spētu izturēt visu randiņa laiku, ne reizi neielūkojoties viedtālruņa ekrānā? Un vai tu spētu turpināt sarunu ar mīļoto cilvēku, neatbildot uz tikko saņemto ziņojumu? Tas mūsdienās daudziem cilvēkiem nākas ļoti grūti, bet, kas īsti ir tā pamatā, kādēļ mēs tik ļoti esam pieķērušies saviem telefoniem?

Diemžēl nesen veikts pētījums apstiprina, ka lielākajai daļai britu populācijas atbilde uz to, vai viņi spētu ne reizi neielūkoties telefona ekrānā randiņa laikā vai neatbildēt uz zvanu, ko ir saņēmuši, būtu noliedzoša.

Tieši kādēļ mēs nespējam atraut acis no sava mobilā telefona un vai mēs tiešām tehnoloģijas esam padarījuši svarīgākas par cilvēkiem, kuri mums ir apkārt?

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu pētījumu rezultātus!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/y00cm6</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment